Sing In

Joyful Sound biedt een uur zangplezier, met samenzang, luisteren naar het koor en naar de spreker van het koor. Momenteel ligt de sing-in “Isn’t He…?” klaar, maar er is natuurlijk ook een sing-in op maat te maken, geheel naar wens van de organisatie. Een sing-in van Joyful Sound spreekt met name de jongere generatie erg aan vanwege het actuele en concrete thema, de vrolijke en enthousiaste manier van presenteren en het concreet maken van het thema in een korte overdenking.

De sing-in wordt ook vaak aangevraagd wanneer een voorbereidingscommissie krap bij kas zit, wanneer er geen predikant beschikbaar is en/of omdat het gewoon een makkelijke, snelle voorbereiding van een dienst is: één telefoontje en de rest wordt geregeld!

Sing-in kant-en-klaar

De sing-in wordt kant-en-klaar aangeboden. In principe is alleen de uitnodiging naar ons voldoende. Daarna regelen wij de rest. Voor een sing-in is de aanwezigheid van een predikant niet noodzakelijk, maar natuurlijk ook geen probleem. Het uur wordt volledig door Joyful Sound verzorgd, inclusief een afdrukbare liturgie en een op uw situatie toegespitste poster en flyers. Ook teksten voor de media en de kerkbode wordt al aangeboden.

Met de sing-in “Isn’t He…?” kijken we naar hoe je aankijkt tegen Jezus, tegen God. Iedereen heeft daar weer een ander beeld van. Zoals je ook op meerdere manieren tegen de bijbehorende poster kunt aankijken. Zie je een witte kandelaar? Of zie je twee zwarte gezichten? We kijken met lezingen naar hoe de Bijbel hier tegen aankijkt.

Sing-in op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met u een sing-in samen te stellen. Een uur lekker zingen en samen genieten van mooie muziek, geheel naar wens van uw organisatie. Ook het thema is door u zelf aan te dragen. Uiteraard is het mogelijk om in een gesprek samen te brainstormen en een mooi uur samen te stellen.

Teksten

De teksten of de vertalingen van onze liederen worden op een scherm geprojecteerd zodat iedereen kan volgen wat wij zingen en niemand dus iets hoeft te missen. Gebruikt u zelf al een beamer? Dan sturen wij onze (powerpoint)presentatie gewoon naar u op, zodat u er één geheel van kunt maken. Er ligt een complete liturgie voor u klaar, direct afdrukbaar of een tekstblad met alleen de samenzangliederen. Dit wordt vooral gebruikt wanneer niet iedereen bij machte is de teksten op de beamer te kunnen lezen. Ook kunnen we de teksten digitaal aanleveren om ze in een liturgie of op een liederenblad te verwerken. Standaard krijgt u 5 posters op A3, 10 posters op A4 en 240 flyers op A6 meegezonden en worden u promotieteksten aangeleverd.

Kosten

De kosten voor een sing-in bedragen € 175,- excl. reiskosten. Voor de berekening van de reiskosten, klik hier.