Kerkdiensten

Wij werken graag mee aan kerkdiensten, zoals jeugd/jongerendiensten. Meestal worden door ons ongeveer zes liedjes gezongen, die passen bij het thema dat aan ons is doorgegeven. Dat wordt dan uitgevoerd in 2 setjes van 3 liederen of 3 setjes van 2 liederen.

Zoals ú het wilt!

Maar het kan ook anders! Wij zien de meeste uitdaging in het mooi maken van een dienst, waaraan we een goede bijdrage kunnen leveren. Onze liederen hoeven niet gegroepeerd te worden in setjes. Ze kunnen ook los in de dienst voorkomen. Vaak wordt er ook voor gekozen om ons de begeleiding van de dienst te verzorgen. Daarmee wordt de dienst meer één geheel. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Teksten

De teksten of de vertalingen van onze liederen worden op een scherm geprojecteerd zodat iedereen kan volgen wat wij zingen en niemand dus iets hoeft te missen. Gebruikt u zelf al een beamer? Dan sturen wij onze (powerpoint)presentatie gewoon naar u op, zodat u er één geheel van kunt maken. Ook kunnen we de teksten digitaal aanleveren om ze in een liturgie of op een liederenblad te verwerken.

Kosten

Voor een kerkdienst brengen wij € 125,- in rekening, exclusief reiskosten. Wanneer wij de begeleiding van de verdere kerkdienst verzorgen, komt daar nog € 25,- bij. Voor de berekening van de reiskosten, klik hier.