Concert

Een concert is een avondvullend programma van ongeveer 2 uren, inclusief een pauze. Wij zorgen voor een gevarieerd programma, uiteraard weer voorzien van een scherm waarbij de vertalingen van de teksten geprojecteerd worden.

Mogelijkheden

Een concert is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier mensen van het evangelie te vertellen, ook voor hen die een kerk niet of nauwelijks bezoeken. Door middel van mooie luistermuziek, maar ook heerlijke meezingers en stevige rock- en black gospelmuziek proberen we door uitstraling, tekst, melodie en sfeer een thema uit te diepen. Dit thema wordt door ons of u zelf vastgesteld.

Een concert kan ook gegeven worden voor bijvoorbeeld de (her)opening van uw (verbouwde) kerkgebouw of zalencentrum. Maar ook als start of afsluiting van een feestweek, of aan het einde van een startzondag van het jeugdwerk. Het ontwerp van een poster en ook het programmaboekje wordt allemaal voor u gemaakt, zodat u het in uw gewenste oplage kunt afdrukken.

Kosten

Een concert kost onder normale omstandigheden € 400,-. Bij bijzondere omstandigheden wordt een prijs op maat gemaakt. Deze kosten zijn exclusief reiskosten. Voor de berekening van reiskosten, klik hier.