Anders

Joyful Sound heeft al aan vele soorten van uitvoeringen meegewerkt. We houden van ‘anders dan anders’ en zijn bereid om altijd in gesprek te gaan. Voor ons staat voor op dat het evangelie verkondigen een belangrijke, mooie en plezierige taak is!

Voorbeelden van andere uitvoeringen

We hebben in het verleden aan vele soorten van uitvoeringen meegedaan. Zo lieten we de akoestiek van een kerk horen bij de open monumentendag en stonden we in de grootste boekenwinkel van Kampen bij het uitkomen van de nieuwe Bijbelvertaling. Ook stonden we in een vrachtwagen op de ‘biestemarkt’ in Genemuiden en reden we op een vrachtwagen door de wijk ‘Hagenbroek’ in Kampen om de opening van het nieuwe museum in te luiden.

Ook op enkele kerstmarkten hebben we prachtige kerstmuziek laten horen en zijn we uitgenodigd geweest bij verenigingsavonden. We hebben in het voorprogramma van een concert van grote Nederlandse gospelartiesten gestaan en werkten we aan jubileumfeesten mee.

Kosten

De kosten voor een bijzonder optreden zijn helemaal afhankelijk van de situatie en kan pas bepaald worden nadat duidelijk is geworden wat er staat te gebeuren.