Woensdag 9 maart

 • Vorige week was de lancering van onze paasactie en het bestuur heeft overleg gehad met elkaar en  besloten dat de opbrengst van deze paasactie in zijn geheel naar Giro 555 gaat tbv Oekraïne. Dat wil natuurlijk niet betekenen dat wij als koor zijnde geen geld nodig hebben maar nu is het dus voor een heel goed doel. Neem de lijsten dus mee en verkoop zo veel mogelijk.
 • Houd 14 mei vrij. We gaan iets leuks doen. Wat we gaan doen, dat hoor je nog wel.
 • We hebben een verzoek gekregen om mee te werken aan de jeugddienst op 27 maart in de Westerkerk. Geef op de site aan of je wel of niet mee gaat zodat de opbouwploeg rekening kan houden met het aantal podiumdelen dat ze dan meenemen.
 • De Westerkerk is ook de plek waar we volgende week woensdag onze repetitie houden. VZOD is namelijk een stembureau. De Westerkerk ook maar wij mogen in de kerk zelf repeteren. Hiervoor hoeven wij geen huur te betalen. Of er koffie en thee is in de pauze is niet bekend. Neem dus e.v.t. zelf wat mee. Als je voor de kerk staat waar je normaal naar binnen gaat, ga je nu linksom de kerk. Daar is een kleine parkeerplaats en is de zij-ingang. Je komt dan bij de consistorie uit.
 • De kascontrole wordt nagekeken door Sjoukje en Alie. Magdaleen is de reserve maar van koor af dus we zoeken een nieuwe reserve die volgend jaar dus ook mag controleren. Sander meldt zich gelijk aan.
 • Er wordt geïnventariseerd hoeveel mensen er al kleding gekocht hebben voor het concert wat we 2 jaar geleden zouden houden. Dit zijn 3 mensen. De kledingcommissie gaat nog vergaderen en bepalen of we nog steeds voor de pauze gewone koorkleding en na de pauze zwart met glitter gaan dragen.
 • Ook deze avond kun je weer bonnetjes bij Stephanie kopen voor de koffie en thee.
 • Er is deze avond een traktatie van het bestuur en een traktatie van Inge die afgelopen weekend 30 jaar getrouwd was.
 • Jan Brouwer gaat dit weekend met een grote vrachtwagen naar Oekraïne om spullen te leveren aan de grens met Polen. Ook zullen ze daar eten gaan uitdelen.  https://www.destentor.nl/kop-van-overijssel/friettent-uit-genemuiden-voedt-bij-oekraine-duizenden-vluchtelingen-en-oogst-veel-lof-tranen-in-mijn-ogen~a836d773/ Het is nog de vraag of het door mag gaan want de overheid steunt zulke acties niet en kunnen ze een flinke boete voor krijgen omdat ze het liever via het Rode Kruis geregeld willen hebben.
 • Edwin is geopereerd aan zijn neus en moet nog een nachtje blijven in het ziekenhuis.
 • 10 april houden we onze sing-in in Apeldoorn. De sing-in die we 15 maart 2020 zouden doen is nog steeds een goede sing-in dus we veranderen niks aan de invulling daarvan. Op de site komt te staan wat we daar gaan zingen.
 • VZOD is een vereniging. Een ijsclub. De afgelopen jaren valt de activiteiten nogal tegen. Weinig ijs. Er zijn ook steeds minder vrijwilligers. Wim Bouwhuis houdt de ijsbaan bij en doet het verhuur van het gebouw om toch geld in te zamelen. Hij is zowel voorzitter als secretaris en dat laatste wordt hem teveel. Wil jij hem helpen of ken jij iemand die een paar keer per jaar wil helpen met de post, contact met de gemeente enzo dan is hij daar erg blij mee. Het gaat dus niet om financiële zaken of de ledenadministratie. Als er geen ijsvereniging meer is zal VZOD ook stoppen en hebben wij geen repetitie ruimte meer.


Terug