Woensdag 8 november

We evalueren het optreden van afgelopen zondag in Bergentheim.

We gaan inmiddels naar de optredens die we met kerst gaan doen toe. Dat betekent ook dat je de teksten uit het hoofd moet kennen. 29 november mag je geen teksten meer erbij behalve Do you know what i hear die mag op woensdag 6 december er niet meer bij.

22 november zijn er verkiezingen. VZDO is een stemlokaal dus daar kunnen we niet reperteren. De Westerkerk is ook een stemlokaal maar niet in de kerk zelf dus daar gaan we woensdag 22 november heen. Tot 21.00 uur gaan we liedjes zingen. We zetten de deur open met een bord erbij dat mensen naar binnen mogen en komen luisteren. Na de pauze gaan we reperteren. Parkeren bij de Hanzewijk bij het winkelcentrum. Bij de kerk raak je hem niet kwijt.

Aanstaande zaterdag is het zover. De workshopzaterdag. Met een aantal koorleden een prachtig muzikale dag waar de persoonlijke zang naar voren komt. Elk koorlid zingt een gedeelte van een nummer dat zelf uitgekozen is en JG heeft een nummer gekozen. Altijd weer een leerzame dag om dit met elkaar te morgen doen.

Kerst in Oud Kampen zal in de oude versie kleding zijn. Dus net zoals vorig jaar. In de koorledenapp zal nog fotoos komen om een idee te krijgen hoe het eruit zag. Bij Ventura zijn kleding te huur. Of maak van een lap een mooie omslag met een rok eronder.

Volgende week de lijst van de sinterklaasactie inleveren. Deel het nog even in de whatsapp groepen of op de socials. Dit werkt goed en we kunnen het geld erg goed gebruiken.

De kerstnachtdienst in Hattemerbroek is buiten. Welke kleding er dan geldt, dat hoor je nog. Omdat het buiten is heeft de organisatie aangegeven om het optreden 45 minuten te laten duren. We hebben het een en ander geskipt en de sing-in is nu 54 minuten en dat is goedgekeurd.

Er zijn nu 10 inzendingen voor the Virgin Mary. Hartelijk dank voor de mensen die dat gedaan hebben. Maar het is natuurlijk lang niet genoeg. Dit aantal mag zeker verviervoudigd worden.

We hebben een nieuwe piano die het super doet. We hebben nu een piano over die voor een mooi bedrag weg mag. De versterker is dus niet helemaal in orde maar verder is hij prima te gebruiken. Belang bij? Meld je dan bij JG.

We zingen als afsluiter Ere zij God. Daar zit een extra hoge partij in. Daar zullen we vlak voor de kerstnachtdienst nog een keertje aandacht aan besteden.

 Terug