Woensdag 8 maart

Volgende week is er geen repetitie vanwege de verkiezingen van de Provinciale Staten.

Vrijdag 17 maart is er een soloauditie voor 3 nummers die Marleen voorheen zong. Er is een mooie opkomst dus van 19.00 uur tot een uur of 22.00 uur zijn we lekker bezig.

Stephanie gaat weer een lootje trekken zodat bekend wordt wie het koorlid wordt die mag jureren. Mellanie mag als koorlid in de jury plaatsnemen. Petra wordt de reserve als er iemand ziek wordt of niet kan.

Zondag de 19e maart hebben we optreden in Lutten. Deze dienst begint vroeg! Zorg dat je in de auto er naar toe alvast je stem wat opwarmt. Er is ook een kindermoment in de dienst dus dan wordt de sing-in even gepauzeerd. In de powerpoint zal nu ook afbeeldingen te zien zijn van de koffers. En aan het einde van de dienst hebben we 1 liedje omgedraaid. In Dropbox staat de liturgie van de dienst en op de website staat alle details.

Over 3 weken hebben we de ledenvergadering. Aangezien je bij een nieuwe vacature 2 weken van te voren de namen moet noemen en volgende week geen repetitie is delen we met vreugde mee dat Evelien zich heeft aangemeld voor de functie van secretaris. Op de ledenvergadering zal er gestemd worden en wordt bekend gemaakt of zij de functie mag gaan bekleden.

 

Volgende week heeft het bestuur weer een bestuursvergadering. Heb je punten, ideeen, tips oid geef het dan aan ons door.

 Terug