Woensdag 7 april

Nynke geeft om 20.00 uur aan dat ze helaas gaat stoppen met koor. Ze heeft veel dingen die ze leuk vind maar dat kost veel tijd. Daarom keuzes maken om het allemaal voor haar zelf ook leuk te houden en wat minderen in activiteiten die ze graag doet. Ze heeft een erg gezellig jaar met ons gehad en daar bedankt ze ons voor. Aangezien ze klachten heeft en dit misschien corona is, doet ze deze mededeling bij de deur en gaat ook weer weg. Anders had ze deze avond nog meegedaan.

We beginnen met maandgebed en daarna legt JG een lesje uit met behulp van een gitaar.

Zoals je in de kletsapp al hebt kunnen lezen is Riny weer thuis. Nu mag hij rustig herstellen. We hebben hem een fruitmand (met chocolade) naar hem gestuurd.

Bestuur: Donderdag is er een bestuursvergadering met JG. Heb je iets wat je graag wil dat er besproken wordt, geef het dan aan.

Gerrie: Alle worsten zijn opgehaald. Bekijk je bestelling na, een foutje kan natuurlijk altijd. Het zakje waar een groen stickertje op zit is van de Grove worsten. We hebben een winnaar die het meeste verkocht heeft en dat is Marina. Helaas is ze niet aanwezig maar Tom zal dit heerlijke stamppotten prijs aan haar geven.

Bij de bestelling hebben we een foutje gemaakt. De runderrookworsten zouden per 2 zijn maar zijn per 3 verpakt. Er is dus nog wat over. Mocht je belang hebben, laat het Gerrie weten. (zie ook koorledenapp)

Hetty Kwakkel bedankt het koor voor de vele bijdragen die ze heeft gekregen voor haar spinningmarathon die ze gaat doen.

Eline deelt vanuit de ommercommissie mede dat er een lijst ligt. Deze graag invullen en uiterlijk volgende week inleveren. Deze opgave is nodig om te weten qua aantallen. Net zoals in Ameland zijn er weer aparte slaapkamers. Je mag opgeven met wie je graag op een kamer wil.

Er zal een programma boekje gemaakt worden en deze moet gedrukt worden. Wie heeft deze mogelijkheid en kan dit met een mooi tariefje doen? Sander steekt zijn hand op maar mochten er meer mensen zijn mag je je altijd opgeven (zie koorledenapp 7 februari)

De opbouwploeg is dinsdagavond weer in de kerk in Ommen geweest om te kijken hoe we daar een mooi concert en zondagochtend dienst kunnen houden. Welke lichten, hoe decor; zulke zaken

De muziekcommissie geeft aan dat er 53 inzendingen zijn geweest met titels en thema’s. Hartelijk dank daarvoor dat koorleden zo mooi actief meedenken. De nieuwe sing-in krijgt de titel JOY (Jesus Others You) De sing-in Amazing Journey blijft want die staat als een huis. Kerken kunnen nu kiezen wat ze willen als invulling van de dienst.

Voor het weekend in Ommen hebben we de titel Sparkle and Shine. Een heerlijk energiek en luchtig thema waar je veel kanten mee op kan. ( Een vonk die overspringt en een lichtje die je kan wezen voor een ander)

Voor april 2025 ons 30 jarig jubileum is het thema bekend. Dit wordt parels. Denk aan ideetjes als:  je 30 jaar getrouwd bent heb je een parel huwelijk, je bent een parel in Gods hand. Paarlen poorten. parels van muzikanten en decors uit eerdere concerten. Met dit thema zoeken we een pakkende titel. Denk je mee? Je hebt nog wel effe.

 Terug