Woensdag 6 september

Welkom door bestuur met een heerlijk verfrissende start bij binnenkomst. Een lekker ijsje om de kelen te smeren. Prachtig weer dus eerst vanaf 19,30 uur welkom buiten om bij te kletsen.

Om 20,00 uur starten we de avond met het maandgebed.

Aan de hand van een powerpoint presenteert JG de avond. Wat gaan we dit jaar doen en we zingen lekker veel nummers.

Data:

24 september optreden 9.30 uur Lemelerveld, wordt leuke dienst met 8 nummers van ons. Veel zingen.

woensdag 27 oktober uiterlijk einde avond opgave van alle audities.

Zaterdag 30 september uiterlijk einde avond opgave workshopzaterdag 11 november

zondag 1 oktober 16.00 uur sing-in Amazing Journey in Ens

Vrijdag 6 oktober, audities kerstlied duet plus aankondigingen

Woensdag 11 oktober woensdagavondmissie in Genemuiden

Zondag 5 november 10 uur sing-in Amazing Journey in Bergentheim

Zaterdag 11 november 9.00-16.00 uur workshopzaterdag

9 en 10 december 16.00-21.00 uur KIOK

24 december kerstnachtdienst in Hattemerbroek.

  • Maandag is de muziekcommissie bij elkaar geweest. Hebben het gehad over de enquete van afgelopen juni. Liedjes uit het repertoire en op de plank dus zijn: I walk by faith (3x uitgevoerd), Zing (2 x uitgevoerd) en Lift the savior up (40 x uitgevoerd)
  • We gaan The old country church na de kerst instuderen en voor de kerst na 20 september de 2 nieuwe nummers: Kerstnacht boven Behtlehem en Do you hear what i hear (duet)

Audities: op vrijdagavond 6 oktober, inschrijven uiterlijk 20 september voor kerstlied duet Do you hear what i hear en voor de aankondigingen. Stephanie blijft primair rode lijn doen bij bijv. concerten sing-ins . Back up voor Stephanie als ze bijv. ziek wordt. Maar ook voor bijv. optredens, schriftlezingen, gedichten, wisselgesprekken, sing-ins (invalshoeken bij kerst sing-ins bijv.) Auditie voor drie soorten teksten, vrije (bijv. welkom) serieuzer (aankodiging, lezing) voordracht van gedicht.

  • Vul WIE GAAT MEE IN ! JG laat een instructie filmpje zien, die had hij van de zomer ook al gestuurd maar niet iedereen heeft dat vast gezien want niet iedereen heeft wie gaat mee ingevuld. Doe dit alsjeblieft. Helaas zal JG dit ook waarschijnlijk dit jaar weer veel moeten doen omdat het blijkbaar moeilijk is, daarom het filmpje.

De familie van Anneke komt vlak voor de pauze met een praatje waarin ze ons bedanken voor onze inzet bij de begrafenis van Anneke. Ze hebben wat lekkers meegenomen als bedankje.

  • TEAM staat voor Thuisstudie, (gebruik de middelen die aangeboden wordt) E is voor Energie, A van Aanwezig, (niet kijk dan bij de T van thuisstudie) en de M van meedoen.

KIOK: we staan weer op verzoek van Jan Lieftink op het pleintje bij de Keizerstraat.  De opstelling zal gelijk zijn als vorig jaar maar wel 40 cm hoger zodat een ieder goed te zien is en men goed kan zien. De evaluatie wordt goed doorgenomen en punten worden verbeterd waar mogelijk en haalbaar. Reeds in gesprek met andere koren. 2 hebben al aangegeven van niet, 1 waarschijnlijk wel en van 1 nog geen reactie.

Vanaf januari tot zomer hebben we 1 optreden staan te weten op 3 maart 19.00 uur in de Hofstad in Apeldoorn.

25 en 26 mei koorweekend in Ommen. De commissie bestaan uit Janet en Stephanie vanuit bestuur en Eline, Hetty K. Jolanda B, Roelinka en Suzan. 13 september komen we weer bij elkaar, De locatie is al wel geboekt en donderdag krijgen we bericht van een locatie waar we willen optreden of dit door kan gaan.

19 juni is de bbq en in het najaar van 2024 staan nu al 3 optredens in KIOK. We zijn dus lekker bezig.

De jaarplanning staat op de site. Daar is goed te zien met kleurtjes wanneer welke commissie bij elkaar komt en of de woensdagavond een gewone repetitie is of dat het bijv. vakantie is.  De 1e woensdag is maandgebed, andere woensdagavond beginnen we met gebed door JG en inzingen van bijv. een nummer uit de sing-ins zodat die meer eigen worden en de andere week zijn de openingen georganiseerd olv Sander en Gerrie

Tot volgende week dat over 7 dagen is, 166 uren

Tot Kiok nog 94 dagen en 12 repetities

Tot kooruitje nog 262 dagen, 31 repetities

Tot einde seizoen nog 289 dagen, 35 repetities.

De opbouwploeg blijft altijd nog even nazitten. Ook eens hier gezellig bij zijn? Wacht dan nog eens 15 minuten.

 Terug