Woensdag 6 oktober

  • De muziekcommissie heeft vergaderd en een aantal punten zoals de planning wordt genoemd: Tot aan de kerst gaan we de liedjes opfrissen, herhalen, eindeloos herhalen en dus bezig met kerst. Na de kerst tot aan 11 juni de liedjes van het concert herhalen worden we niet blij van. Dus we gaan nieuwe liedjes instuderen die passen bij de verhaallijn van de koffers. Amazing Journey.  Het liedje Zing doen we voor de pauze, dit is het gewonnen liedje van de joyful challenge maar zo.n heerlijke up tempo liedje. (deze doen we niet meer aan het einde) We gaan een nummer uit de oude doos halen. I walk by faith. Dit gemakkelijk te leren nummer hebben we 1 x opgevoerd tijdens een benefietconcert in Dronten en wordt ons slotlied. Great is the lord wordt de uitsmijter/toegift.   Na de pauze verdwijnt het nummer My Soul en Light your World en daar komt het lekker vlotte nummer God is Good (uit de oude doos) en I love You Lord (uit de oude doos) voor terug.
  • We hebben 2 nieuws sponsors gevonden. Daar zijn we heel blij mee want we maken toch kosten voor het concert. Weet jij ook iemand die ons kan sponsoren? Geef dit dan door aan Stephanie.
  • Doe je iets bestellen via het internet? Doe dit dan via sponsorkliks.com. Er is ook in de playstore een app Sponsorkliks. Kost je niks extra’s en het koor krijgt hier geld voor.


Terug