woensdag 6 december

.

KIOK

neem je polsbandje mee. Ben je hem vergeten moet je zelf de entree betalen. Het polsbandje is er een die geldt voor beide dagen. Verlies hem dus niet.

Lees het document nog even door zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

De keet is beperkt. Er kunnen zo’n 20 mensen in. Wissel dus ook eens af en ga niet elke keer in de keet zitten.

Hou rekening met drukte. De looproute is eenrichtingsverkeer. De handhaving zullen we proberen aan te geven dat we ook terug willen maar er is kans dat het niet mag. Hou dus rekening mee met de tijden. Via de IJsselkade kun je goed verplaatsen.

Bij de snackbar mogen we gebruik maken van de wc. Bij deze frietzaak is de patat erg lekker dus koop gerust hier wat. ook service van hun dus wel zo aardig.

Zaterdag om 16.15 uur aanwezig zijn! Mag ook eerder uiteraard.

Zondag uurtje eerder dus 15.15 uur.

We zijn erg blij met onze sponsors. Deze sponsoren maken het mogelijk om het te doen zoals wij het gaan doen. De keet is een behoorlijke sponsoring. De aggregaat (diesel) is ook een enorme klap in de sponsoring.

We krijgen weer appelkisten, er is een shovel.

Om hun ook eens face to face te kunnen bedanken worden de sponsoren met de bbq aan het einde van het repetitiejaar uitgenodigd.

We zijn blij met de opbouwploeg en aantal vrijwilligers die zaterdag om 7 uur gaan beginnen met opbouwen.

Let op! We doen dit met zijn allen, we zijn een amateur club. Wees blij, je kan klagen over dingen wat er niet is maar wees blij met de dingen wat er wel is. Wees dankbaar, alles met de beste bedoelingen. Help elkaar.

Maak er een mooi  en gezellig KIOK van maar let op, gebruik niet teveel gluhwein en sowieso deze kun je niet opwarmen in de waterkoker. (1e kiok grote stroomstoring gehad op de Botermarkt)

Er ligt een kaart voor Leontine vanwege het overlijden van haar schoonmoeder.Terug