Woensdag 5 juni

Deze week repetitie in de vernieuwde Westerkerk. Fijn dat dat kan zonder huur enzo. JG verteld wat er allemaal in het liturgisch centrum veranders is.

Volgende week is de woensdagavondmissie. Koor aanwezig in Google kleuren kleding om 19.30 uur. De setlist staat op de website. Tijdens dit optreden wat vergelijkbaar is met concert Sparkle and shine is er weer gelegenheid om te zitten tijdens de aankondiging en samenzang. Mighty Spirit is Nearer my God geworden en Basic of live wordt nu There is Power. De schermen gaan weer mee met de volgorde van de liederen en de eerste woordjes van het lied The old country church. Er zijn wat wegwerkzaamheden op de route naar Wezep. In de app krijg je te lezen hoe je het beste kan rijden.

16 juni optreden in Nijeveen in de feesttent met het thema Feest. Twijfel je nog of je mee gaat dan is het antwoord JA natuurlijk ga je mee. Kom erbij aub voor meer volume en goede balans tussen de verschillende partijen.

19 juni is de bbq en tevens laatste avond van dit koorseizoen.

zaterdag 22 juni wordt er weer een wandeling georganiseerd door Margriet. Er komt nog een uitnodiging in de koorledenapp met een poll.Terug