Woensdag 4 maart

  • Joyful Slogan. Bedenk een leuke slogan met Joyful Sound al 25 jaar……………………..De leukste wint een prijs en wordt genoemd in de nieuwsbrief.
  • Lever je slogan(s) voor woensdag 25 maart in via het briefje, per app naar Marja, Suzan of Janet of mail naar pr@joyfulsound.nl
  • De actiecommissie heeft een nieuwe actie bedacht. Omdat we nu we 25 jaar bestaan een feestje gaan bouwen hoort daar volop fleurigheid bij. Dat kan het beste door dit te doen met bloemen.

* inleverdatum woensdag 18 maart
* per blad kun je van 2 personen de bestelling opschrijven
* je hebt 5 bladen gekregen dus voor 10 bestellingen
* nieuwe bestellijsten zijn bij mij verkrijgbaar
* ga je ze zelf kopiëren dan eenzijdig kopiëren
* zet duidelijk je naam onder elke bestelling
* vul de bestellingen ook in op de totaallijst en zet ook daar duidelijke naam op

(als 40 koorleden elk 10 euro geeft hebben we al €160,00

  • Aanstaande zaterdag gaat Mark met een technicus uit Lelystad aan de slag bij VZOD allerlei techniekjes uit te proberen. Het zou fijn zijn als er leden hierbij willen helpen door achter de microfonen te gaan zingen (hoeft niet zuiver) zo kan hij gemakkelijker het geluid bepalen. Dit is van 11 tot 14.00 uur. Ook al kun je maar een uurtje, zou dat al heel fijn zijn. Geef dit even door aan Mark.
  • Volgende week is het biddag. Wil je naar de kerk dan uiteraard lekker gaan. We beginnen deze avond dus om 19.30 uur en eindigen om 22.30 uur. We zullen deze tijd echt nodig hebben. De beamer zal er ook staan om de achtergronden te laten zien die we met concert tonen, we bootsen een beetje na hoe we gaan staan in 6 rijen.
  • Zoek nog steeds naar sponsoren. Ons bedrag staat nu op €2850,00 en met de actie van de actiecommissie hopen we dit bedrag lekker hoog te maken.
  • De kaartverkoop gaat erg lekker. Op dit moment zijn er nog 26 kaarten beschikbaar in de zaal en 62 op het balkon. Zorg ervoor dat ook deze laatste kaarten verkocht worden want we willen een bomvolle stadsgehoorzaal.

 Terug