Woensdag 31 mei

Je kunt je opgeven voor de soloauditie tot en met maandag 5 juni. De soloauditie zal gehouden worden op woensdag 14 juni om 19.00 uur. Het ligt er een beetje aan hoeveel aanmeldingen zijn maar die tijd kun je beetje aanhouden.

Jan-Geert is pas geleden bij Anneke op bezoek geweest. We krijgen allemaal de hartelijk groeten van haar. Ze leeft erg mee met ons koor. Leest alle appjes. Het gaan qua gezondheid op en neer. Zo is het een dag dat ze denken dat het de laatste is en na een antibioticakuur gaat het weer een stukken beter. Toch is het zorgelijk en leven we intens met haar mee.

Ilse laat wat zien van haar schilderijen die ze maakt.Qua grootte en afbeelding kan alles in overleg. En nu is steeds heitje voor een karweitje uit eigen zak. Misschien heb je een baas die wat geld heeft en een leuk schilderij wil hebben in de personeelskamer.

Volgende week 7 juni doen we alle liedjes die we gaan doen tijdens optreden op 11 juni in de Westerkerk. En volgende week doen we regel 4 van Nearer My God. Het helpt echt als je thuis eens luistert zodat we voor de zomervakantie dit nummer er inzit.

14 juni doen we voor de pauze liedjes van optreden 25 juni. En na de pauze doen we een iets andere soort van invulling.

21 juni is de bbq.

Monique heeft aangegeven lid te willen worden van Joyful Sound. Hartelijk welkom.Terug