Woensdag 31 januari

Marc heeft vorig jaar aangegeven te stoppen met zijn taak als technicus. Hij zou ons niet gelijk in de steek laten en tot kerst er elke woensdag zijn en begin januari met alle optredens. Nu komt hij tot de zomer alleen de woensdagen als we zondags een optreden hebben. JG doet dus nu het schuifwerk.

We evalueren het optreden in het Open Hof van afgelopen zondag.

We starten deze avond met weer een minilesje over hoe geluid klinkt, welke tonen hoor je en hoe is de werking daarvan.

De muziekcommissie heeft maandag vergadering gehad en besloten dat op basis van de stemmen, met name toonhoogte en klankkleur en de opbouw daarin gekomen tot de volgende verdeling van de coupletten bij The old country: A1 koor, A2 Mieke, A3 Janet en A4 Lianne.

Er zijn geluiden binnen het koor over het nieuwe liedje The old country church.  Dat ze het niet leuk vinden en het niet vinden passen bij Joyful Sound. We staan bekend om de variëteit aan liederen, Rock, gospel, worship, praise en nu dus ook country. De een vindt een liedje wel leuk en een ander wat minder. Dat is zo en dat zal zo blijven. Wacht met je oordeel totdat het lied ingestudeerd is, je weet nog niet hoe het hele lied klinkt, laat staan met de solisten erbij. Daarbij beslist de muziekcommissie de liederen die door de koorleden worden aangedragen. Dit zijn 5 personen. Dan gaat het lied nog naar het bestuur waar ook weer 5 personen hun mening geven. Op den duur, dus niet nu al,  zal het zoals het altijd gaat weer eens een enquete komen met lijst met liedjes waar je aan kan geven welke op de plank mogen.

Levering worsten zijn volgende week woensdag. In de koorledenapp lees je wel waar ze opgehaald kunnen worden.

Volgende week maandgebed. Heb je punten lever ze dan aan bij Stephanie.

Ook volgende week donderdag bestuursvergadering met Jan-Geert. Heb je punten die je kwijt wil, schroom niet en laat het weten.

De vrouw van Riny houdt ons met appjes op de hoogte over het wel en wee van Riny. Gezondheid wisselt. Vocht in de longen, Vanochtend een appje: Ik ben net weer even bij Riny geweest. Hij is een stuk beter dan gisteren, veel minder benauwd gelukkig. Heeft alleen nog zuurstof aan want die was nog maar 91%. Morgen van de hartbewaking af naar de gewone zaal. Een flinke stap vooruit dus. 🙏

Bij het optreden van 3 maart in Apeldoorn is Eline er niet dus dan zullen er wat aanpassingen zijn in de volgorden van de liedjes. Dat komt tzt wel op de website.Terug