Woensdag 31 augustus

Nieuwe start van seizoen 22/23. Deze avond komen er 2 mensen kijken. Beauty is met Remco mee en Ina met Hetty K.

Deze avond wisselen we zang met informatie over het komende seizoen af.

Kijk op de website voor de optredens voor de komende periode. En dan gelijk de vraag om WIE GAAT MEE in te vullen. Dit is zo belangrijk om te weten. De opbouwploeg kijkt aan de hand hiervan hoeveel podiumdelen er mee moeten. De beheerder wil weten hoeveel koffie/thee er gezet moet worden. hoeveel plekken er gereserveerd moet worden. En niet geheel onbelangrijk om te weten welke partijen er van de partij zijn. Zo is het al eens voorgekomen dat er maar 4 mensen van een partij aanwezig was. Vul het dus aub in. JG stuurt elke keer weer vooraf een reminder met de namen van mensen die nog niet hebben ingevuld. Zorg er dus voor dat je hier niet bij staat.

5 november is de workshopzaterdag. Meer info volgt hier nog over.

Aanstaande maandag 5 september komt de muziekcommissie bij elkaar. Hetty Kwakkel heeft aangegeven te stoppen dus er is een vacature. Kijk op de website voor wat deze commissie inhoudt of vraag het een van de leden. Je kunt je opgeven bij Marina tot en met woensdag 7 september.

Ook is er met het vertrek van Evelien uit de opbouwploeg hier een vacature. Ook hiervan kun je op de website lezen wat dit inhoudt. Ook hierbij opgeven tot en met woensdag 7 september.

Er liggen 2 kaarten. 1 kaart van Marry waar ze meedeelt donderdag 1 september 50 jaar is getrouwd. Het andere kaartje is dus voor Marry waarmee we haar dus mee gaan feliciteren.

We hebben een app van Marjon gekregen:

Voor aankomende seizoen weet ik niet hoe vaak ik mee kan doen met optredens of bij repetities aanwezig kan zijn, omdat wij als alles goed mag gaan eind oktober ons 2de wondertje verwachten.

Ik zal de gezellige woensdagavond enorm missen. Zeker omdat ik het samen deed met mijn lieve tweelingzus.

Bedankt voor alles!
Ik wil jullie veel plezier wensen en Gods liefde in alles!

Liefs Marjon Pruim

Ook hebben we een app van Anneke gekregen:

Ik wil je even op de hoogte brengen van de situatie van mij op dit moment.
Ik ben half augustus weer duur de scan geweest en de tumoren in de long en het bekken zijn weer net zo groot als voor de chemo. Omdat ik veel last heb van pijn in het bekken begin ik aanstaande maandag met een reeks van 10 bestralingen. Daarna gaan we beginnen met een chemokuur die bestaat uit alleen pillen. Verder is oncoloog nog aan het kijken naar een experimentele behandeling. Ik kan ik het moment niet zoveel. Heb weinig energie en lig veel. Ik hoop dat de bestraling nog wat verlichting geeft.

Bericht van Hester: Zij gaat een carrièreswitch maken en gaat een opleiding volgen tot speciaal Pedagogisch medewerkster. Deze opleiding duurt 1 jaar en de dagen dat ze naar school moet is helaas op de woensdagavond. Optredens waar ze de nummers van kent zal ze meedoen. Ze blijft op de achtergrond wel actief. Janet zal haar taken als voorzitter op zich nemen en zal waarnemend voorzitter zijn voor het komende seizoen.

JG heeft in de zomerperiode een cursus gevolgd over zangtechniek, technisch stemgebruik, juiste ademhaling. Hierbij nieuw inzicht met uitleg van oefeningen.

De microfoons staan tijdens de repetities niet meer opgesteld. Dit scheel heel veel werk en in de praktijk deed Marc ze al uit dus echt zinvol was het niet. Wel zullen ze getest worden op de woensdag voor de zondag als we een optreden hebben.

Met zo’n koor het seizoen door.

Tot volgende week!Terug