Woensdag 3 november

  • We beginnen deze avond met het maandgebed. Erika is vorige week geopereerd aan haar eierstok. De artsen hebben haar eierstok en tumor verwijderd. Helaas ging het iets lastiger dan dat ze in eerste instantie dachten. Ze had behoorlijk veel pijn. Volgende week krijgt Erica de uitslag of het om een goedaardige gezwel gaat of dat er toch kwaadaardige cellen zijn gevonden. Ze heeft alle hoop en vertrouwen op een goede afloop. Helaas is Erika gisteren met koorts en veel pijn weer opgenomen. Ze heeft veel onderzoeken gehad en vandaag is ereen CT scan gemaakt. Daar kwam uit dat er een grote bloeduitstorting zit. Er is een bloedvat geraakt, hier zit een onsteking. Momenteel krijgt ze een antibiotica infuus en dit lijkt gelukkig te werken! Als de bloedwaarden morgen goed zijn, mag Erika naar huis.  Roelinka geeft aan dat Erika vandaag al uitslag heeft gekregen dat goedaardig gezwel is.
  • Charlie, de zoon van Frieda is weer thuis uit het ziekenhuis. Echter is nu hun dochter daar ivm RS virus.
  • Bij de zus van Hester is 7 weken geleden 2 vlekken op de lever gevonden. Dat bleken uitzaaiingen te zijn van de borstkanker van 13 jaar geleden. Een week later zaten er nog 3 vlekken op haar lever en ook uitzaaiingen in de lymfeklieren. Ze kreeg te horen dat ze ongeveer nog 1 jaar te leven had en dat ze chemo krijgt tegen de pijn en hopelijk om te verlengen. Helaas kregen ze vorige week te horen dat chemo geen zin meer heeft en dat ze is uitbehandeld. Van 1 jaar ging het terug naar weken. Momenteeel ziet het er naar uit dat het geen weken meer gaat duren, maar elk moment kan gebeuren dat haar zus overlijdt. Ze hebben deze week nog een stent geplaatst, de enige manier om misschien nog wat tijd te winnen.

Bestuur:

  • Zoals in de koorledenapp al te lezen was is er na de persconferentie van gisteren besloten om vanaf volgende week de QR code te laten zien bij binnenkomst. We hebben hier echt een dubbel gevoel bij. We zijn een koor en willen zingen en iedereen is welkom of je nou wel of niet gevaccineerd bent. Echter we zijn genoodzaakt om de regels te hanteren. Voel het dus niet als persoonlijk op maar we hebben het op te voeren. Houdt ook rekening met de 1,5 meter. in de gang, in de pauze en buiten. Het is een advies maar laten we het doen en hopen dat we er snel van af zijn.
  • Voor de mensen die de komende periode niet op koor zullen komen is er de mogelijkheid om koor te volgen via Teams. Er zal een scherm op het koor en op JG gericht zijn om toch verbonden te zijn. Jan-Geert wil graag wel weten of hier gebruik van gemaakt zal worden want het is wel elke week dat opzetten.
  • 2 jaar geleden is er geld ingezameld voor Samenloop voor Hoop. Echter die ging vorig jaar niet door en dit keer is ook besloten om het niet meer te organiseren. Er komt ook geen nieuwe editie meer. Het geld wat ingezameld is zal naar een ander goed doel gaan. Het bestuur zal daar met de goede doelen commissie over hebben wat te doen.
  • Afmelden was altijd bij Marina maar dat wordt vanaf nu afmelden bij Ewald. Graag afmelden via zijn gsm nummer en niet huistelefoon.
  • We willen niet kinderachtig zijn maar vanaf vandaag niet meer feliciteren in de kletsapp. Naast dat er de hele dag berichtjes binnen komen kan het ook gebeuren dat er mensen vergeten worden. Dat is dus niet leuk en dat willen we niet. Wil je iemand feliciteren doe dat dan persoonlijk. (opmerking Janet: aaaah neeeeeee morgen, 4 november jarig, hihi bij deze 06-13128502)
  • 28 november optreden gaat dus niet door. Wat betreft KIOK, daar zullen de organisatoren de persconferentie van volgende week waarschijnlijk afwachten en dan beslissen wat ze gaan doen. Tot die tijd blijven wij gewoon reperteren en de nummers herhalen die we met KIOK zullen doen.
  • De kerstnachtdienst op het schoolplein in Hattemerbroek waar we 3 kwartier zingen met samenzang gaat tot op heden nog gewoon door. Als KIOK niet door gaat en kerstnachtdienst wel dan bekijken we welke nummers we gaan doen en daar alleen nog op concentreren.


Terug