woensdag 29 november

Beppegoo komt deze avond kijken of Joyful Sound wat voor haar is. Ze komt uit Ens en op zoek naar een koor.

De tekening van KIOK is veranderd omdat we rekening moeten houden met regen. Dat betekent dat de partytent opgezet kan worden en een aantal dingen droog moet blijven. Bijv. het drumstel. Let op, wij staan wel in de regen. Kleed je daar goed op, paraplus zijn niet toegestaan.

Volgende week alle teksten uit het hoofd en mogen er geen boekjes, blaadjes of telefoon meer gebruikt worden. We zullen dan andere opstelling staan want zo ervaren we een beetje hoe het zal zijn tijdens KIOK. We zullen dan setje A en setje B gaan zingen.

Bestuur leest app voor van Ilse

Sinds september heb ik een nieuwe baan in Apeldoorn. Mijn werkdagen zijn lang en vooral op woensdag merk ik dat ik een oefenavond met koor eigenlijk niet rek. Heb nu afgelopen weken al 2 keer moeten afzeggen. Ik heb er lang over nagedacht en nu toch besloten om te stoppen. Deze woensdag ben ik voor het laatst helaas. Ik heb mooie momenten meegemaakt met het koor. Sommige liederen deden mij erg veel, kwamen binne. Het bidden samen, ook het maandgebed heb ik erg gewaardeerd. Ik wens jullie het allerbeste toe als koor. Dat jullie nog velen tot zegen mogen zijn.

Volgende week woensdag is het de 1e van de maand en dus weer het maandgebed. Punten mogen naar het bestuur. In de maandagavond app van JG wordt wel gemeld bij wie het mag.

Woensdag 20 december komt de nieuwsbrief uit. Een versie die je graag wilt lezen. Met zaken over het koor maar ook de wist je datjes, recepten, heitje voor een karweitje, puzzeltjes, raadsels of een Bij mij thuis zoals we in coronatijd deden. Help mee om een leuke nieuwsbrief te krijgen. Samen maken we er wat moois van.

Gerrie deelt mee dat er veel lijsten zijn ingeleverd. De kosten moeten er nog af maar sowieso hebben we een bedrag van rond de 700 euro. Groot applaus, dit kunnen we goed gebruiken. Alinda heeft wederom weer het meest verkocht en krijgt een presentje.

Er zijn 35 inzendingen van The Virgin Mary waarvoor hartelijk dank. Dit is dus de helft van de koorleden. Het klinkt mooi. Volgende week tijdens kiok worden de beeldopnamen gemaakt.

Gisteren zijn 2 leden van de opbouwploeg en 2 vanuit het bestuur naar Ommen afgereisd om de kerk te bekijken waar we volgend jaar zaterdag 25 mei een concert gaan geven en de zondagochtend 26 mei mee werken aan de dienst. De mensen die er waren zijn erg enthousiast en denken mee. Het is een mooie oude kerk en we gaan er weer wat prachtigs van maken met verlichting.

 Terug