Woensdag 29 mei

Vul de enquete in die over weekendje Ommen gaat.

De collectie die gehouden werd na afloop van het concert heeft €233,40 opgebracht.

Woensdagavondmissie op 12 juni, inhoud is bekend. Verzoek was een optreden van 1,5 uur. We houden de liederen aan die we ook bij sparkle and shine gedaan hebben behalve Basic of live niet want Yvonne is er niet en zal nu liedje There is Power voor in de plek komen. We starten om 20.00 uur en koor graag op 19.30 uur op podium. Het is een kleine ruimte en er komen zo’n 20 a 25 gasten. Er is geen pauze maar wel mogelijkheid om na te borrelen.

Volgende week 5 juni is er geen repetitie in VZOD want deze ruimte wordt alvast klaar gemaakt als stemlokaal voor de verkiezingen die zijn op donderdag 6 juni. Wij wijken uit naar de Westerkerk. Neem zelf wat drinken mee voor in de pauze. Geen mogelijkheid om daar wat te kopen.

Zondag 16 juni optreden in Hollandscheveld. Deze dienst met thema Feest wordt gehouden in de feesttent. We zijn met 27 koorleden. Dat is niet veel. We weten dat het vaderdag is maar dat is geen reden om niet een dienst te kunnen verzorgen. Kijk dus nog even of je niet alsnog je nee op ja kan zetten.

Doretta deelt briefjes uit voor de bbq. Opgeven in de poll  voor 14 juni van de koorledenapp. Is 25 of 26 mei in de koorledenapp gezet. Kosten zijn 15 euro.  De sponsoren worden ook uitgenodigd. 19 juni vanaf 19.00 uur en start 19.30 uur. Sjoukje helpt mee

Sander trouwt op 28 juni. Wij zijn uitgenodigd 20.30 uur in At Sea. Laat in de poll in de koorledenapp weten of je wel of niet komt.

We hebben een app gekregen van Marry. Niet geheel onverwachts want ze had het al eerder aangegeven.

Lieve Koorleden van Joyful Sound,
Na wat wikken en wegen toch de beslissing genomen om te stoppen met koor.
Veel last van rug en knieproblemen en steeds pijnstillers nemen en op de kruk zitten is niet te doen.
Heb het lang volgehouden voor het zingen de sfeer en de gezelligheid op het koor.
Graag wil ik iedereen bedanken voor de hulp en Jan Brouwer die altijd alles kon regelen dat ik mee kon doen ,Super bedankt Jan!!
Verder wens ik jullie veel succes bij alles wat jullie gaan doen, en een fijne vakantietijd.
Lieve groetjes voor jullie allen!!Marry.Terug