Woensdag 28 november

  • 5 december geen koorrepetitie
  • 12 december optreden/repetitieavond in Baanzicht. We doen daar alle liedjes die we zingen tijdens KIOK en de kerstnachtdienst. Ook zullen we de 2 nummers die we nu aan het instuderen zijn daar zingen. Let dus op dat je de tekst gaat leren. Die 2 nieuwe mag je dan nog met tekst kijken maar die week erna is het al KIOK en dan is het dus zonder tekst!!!!!! Tijdens dit optreden dragen we de kleding die we ook bij KIOK dragen. Hou hier dus rekening mee dat je de kleding dan hebt.
  • Kerstnachtdienst invulling is ook bekend. We verzorgen zelf de dienst en de titel zal Magical zijn. Net zoals het concert wat we gehouden hebben.
  • Vul de AVG lijst in. Heb je nog niet getekend doe dat dan even.
  • Donderdag is de bestuursvergadering. Heb je wat te vermelden geef dat dan door.
  • Er is voor de laatste keer bericht van ons World Vision kindje Raoel. Nou ja kindje. hij is inmiddels al een grote man geworden.
  • Er is een app van Anneke:┬áIk zal even een update doen over de operatie van afgelopen donderdag. De planning om de 2 uitzaaiingen te verwijderen is niet gelukt omdat deze bij de lever technisch te moeilijk was en levensbedreigend werd omdat deze in de oksel van 2 slagaders zat. Omdat ik hiervoor chemo therapie moet gaan doen is besloten om ook de uitzaaiing in de darm niet te verwijderen. De buikholte is nog nagekeken en deze was schoon. Ik ben gistermiddag weer gekomen uit het ziekenhuis en moet nu eerst herstellen. Ondertussen wordt er een afspraak gemaakt met de oncoloog uit zwolle en zal het beleid gemaakt worden. Wanneer ik daar meer over weet zal ik je op de hoogte brengen.
    Bedankt voor jullie filmpje van vorige week, en voor vanavond fijne repetitie.


Terug