Woensdag 27 september

We beginnen deze avond met de evaluatie van het optreden van afgelopen zondag in Lemelerveld. Wat een sfeer, wat een warm bad, wat een enthousiame, wat een opkomst. Alles klopte gewoon. Zeer fijn om op terug te kijken.

Het kerstnummer Kerstnacht boven Bethlehem zit er nu in.

Volgende week beginnen we met het andere nieuwe kerstnummer maar die zal wat meer weken duren voordat ingestudeerd is.

Komende zondag weer een optreden. Nu een middagdienst in Ens. De dienst start om 16.00 uur, Koor aanwezig om 15.00 uur. Zie details op de website.

Morgenavond heeft het bestuur vergadering. Heb je nog punten geeft dit dan door aan 1 van de bestuursleden.

De inschijving voor de workshopzaterdag op 11 oktober is gestopt. We zijn aan het maximale aantal gekomen dus je kan er niet meer voor inschrijven.

Woensdagavond is de 1e woensdagavondmissie. Dit wordt gezien als een optreden. Vul dus ook wie gaat mee in! Er zijn nog steeds mensen die niks hebben ingevuld. Zet dan op onbekend. En doe het niet voor 1 week maar vul gelijk alle optredens in. Weet je het nog niet zet dan op onbekend dat weet JG dat je er in ieder geval naar gekeken hebt.

Stephanie zal een filmpje maken voor de trekking van een jurylid voor 6 oktober.

Volgende week woensdag is het de 1 woensdag van de maand en is er een maandgebed. Heb je punten dan mag dat naar 1 van het bestuur toe.

25 en 26 mei 2024 is het koorweekend. Bekend is nu dat we een locatie hebben gevonden waar we zaterdagavond mogen optreden en zondagochtend verlenen we medewerking in de dienst.

 Terug