Woensdag 27 oktober

  • Dit koorseizoen 2021/2022 wordt opgedeeld in fasen. Fase 1 was vanaf de zomer tot aan de herfstvakantie waarin we veel hebben herhaald. Vanavond zijn we fase 2 in gegaan. We zullen nu tot aan de kerstvakantie bezig gaan met nummers voor het optreden van 28 november in Steenwijk en KIOK.
  • Het productieteam is voor de herfstvakantie bij elkaar gekomen en hebben het over gehad over wat te doen met indeling van concert. De muziekcommissie heeft dus wat aanpassingen gedaan met de nummers. We zouden bijv. bij het nummer God loves you vanaf het plafond 1 lampje/spot aan zetten. Echter we hebben nu niet een dak dus dat vervalt. Ze hebben nieuwe ideeen bedacht en basis is gelegd. Begin maart komen ze weer bij elkaar en zal alles verder vast gelegd worden.
  • De opbouwploeg heeft niet stil gezeten met de plannen voor KIOK. Er van uitgaande dat het gewoon door gaat moet er toch wat bedacht worden. We mogen dit jaar op het pleintje in het mooiste gedeelte van de route staan, te weten in het Keizerskwartier. Het koor zal daar in tweeen gesplitst worden. In het midden maar dan verhoogd komt Ernst-Jan te staan met zijn drumstel. Het publiek loopt de route en loopt onder Ernst-Jan door en ziet dan het koor aan beide zijden.
  • Mededeling van het bestuur. Erica komt voorlopig niet op koor. Ze is vandaag geopereerd aan een eierstok waar een tumor op zat.
  • Janca heeft te kennen gegeven van koor af te gaan. Ze kon afgelopen periode slecht in slaap komen en te weinig slaap belemmerde haar dat in het dagelijks leven. En vanwege moeite met de nummers in te studeren besloten om te stoppen.
  • Bericht van Frieda: Zouden jullie aan ons willen denken, we zijn vandaag met spoed opgenomen in het ziekenhuis met onze zoon Charley. Vrijdag kreeg hij een nieuwe Mickey button (voor zijn sondevoeding) en daarna zondag 40 graden koorts en dat zakt helaas nog niet. Vandaag een echo gehad en nu blijkt zijn darm in elkaar te schuiven. Dit is een gevaarlijke situatie waar ze in Zwolle niet zo bekend mee zijn. Daarom overleg moeten hebben met Groningen UMCG of hij daar opgenomen moest worden of toch in Zwolle mocht blijven ter observatie. Gelukkig verblijven we in Zwolle en gaan we zien wat de nacht ons brengt.
  • Het bestuur gaat morgenavond de enquete bespreken die de koorleden konden invullen. Hou de app in de gaten. Volgende week dinsdag is er weer een persconferentie dus misschien veranderd er wat aan de situatie.


Terug