Woensdag 27 maart

Vanavond komt er na de pauze iemand kijken van de organisatie van IJsselvliet waar we woensdagavond 12 juni een woensdagavondmissie hebben. Dit is in een prachtig gebouw qua grootte als VZOD maar dan met publiek erbij. Dat belooft een knusse avond te worden.

Na de pauze vieren we onze eigen Paasviering. Een mooie viering met prachtige paasnummers en teksten die over Pasen gaan.

Blij nieuws want Joan heeft ja gezegd en wordt onze nieuwe technicus. Vanavond al mooi kunnen oefenen aangezien we veel liedjes zingen. Marc blijft tot aan de zomer en zal ook in Ommen zijn. Joan is de zondagochtend erbij.

Een nieuwe heitje voor een karweitje. Jan Brouwer heeft een testkit meegenomen met allerlei parfums. Van de verkoop gaat een flink bedrag naar het koor.

Er liggen 2 kaarten. 1 voor Jeanet V. Haar moeder is afgelopen weekend plotseling overleden.

1 kaart is voor Wim Bouhuis. Hij is de beheerder van VZOD. Hij heeft poosje geleden een hartaanval gehad. Het gaat gelukkig weer wat beter met hem maar zal het vast erg waarderen als hij een kaart van ons krijgt.

Vanavond zit Jan Koster, een oude bekend van ons koor te luisteren na de pauze. Hij heeft aangeboden ons te helpen met de lampen met het concert in mei.

Volgende week is de ledenvergadering. Deze start om 19.30 uurTerug