Woensdag 25 april

  • Evaluatie benefietconcert Wakisa is uiteindelijk al opgelopen naar een prachtig bedrag van 970 euro. En dat met 42 man aan publiek en 36 koorleden.
  • Volgende week en die week erop (woensdag voor Hemelvaartsdag) is er geen koorrepetitie.
  • Voor je het weet is het weer kerst……dus het wordt weer tijd om te zoeken naar nieuwe nummers. Kom maar op en ga zoeken. Heerlijk op het terras bij 30 graden. Het liefst aanleveren via een link met You Tube maar anders kan ook. Ook als je denkt of het wel past bij JS. Mag zowel solo als koorzang. De muziekcommissie gaat zich daarover weer buigen in de zomervakantie. Lever de muziek dus in uiterlijk met de bbq. Kiok doen we weer aan mee. 22 en 23 december. Die woensdag 12 december gaan we nu zingen in het gebouw tegenover de VZOD ipv buiten om te kijken hoe dat klinkt. (Normaal oefenen we buiten effe)
  • Uit repertoire kunnen er het beste 30-35 nummers gekozen worden. Dat is al eens bepaald. Op dit moment hebben we 42 nummers dus wat veel. Daarom hebben de muziekcommissie een schifting gemaakt en zijn er 11 nummers uit repertoire gehaald. Nummers die voor koor niet meer in belang zijn. De nummers die er uit gaan zijn: Carry the Light, Dankbaar voor het leven, Go like Elijah, Heal my heart, I thank you, I’m forgiven, In everything gave thanks, Jezus dank u wel, Vrede en We believe en We will love him. De solisten zijn op de hoogte gebracht.
  • Er komt een nieuwe site. Hij is bijna klaar maar moet nog ingericht worden. Krijg je bericht over. Onderdeel wat gemakkelijker gaat worden is Wie gaat Mee, kun je dan veel sneller invullen. Foto’s concert ook op de nieuwe site.
  • Er ligt een kaart voor Richard en Frieda. Zoontje heeft in ziekenhuis gelegen.
  • De AH actie is begonnen. Tot 2 juni loopt deze. Bij elke 15 euro aan boodschappen krijg je een voucher, vul de code in bij Joyful Sound en zo krijgen wij geld. Moeilijk? dan kun je de vouchers ook aan Janet geven dan voert zij ze in. Net zoals bij de Jumbo gaan we ook bij de AH promotie doen. Er wordt gekeken wie er kan op 12 en 19 mei. Datum en tijd volgt nog.


Terug