Woensdag 24 november

  • In december verschijnt er weer een nieuwsbrief. Graag willen we die opvullen met stukjes van de koorleden. Dus geef je wist je datje door, bedenk een heitje voor een karweitje of geef iets anders leuks door. Een nieuwsbrief is leuk als het door ons samen gemaakt is.
  • Volgende week is er weer een bestuursvergadering. Heb je punten, ideeen, opmerkingen? Geef dit dan door aan 1 van de bestuursleden.
  • Er is opgemerkt of we niet af kunnen van elke week de qr code laten zien bij binnenkomst. Dan zouden we een lijst moeten maken waarop staat wie een qr code heeft, wie een herstelbewijs heeft of wie die avond een test kan laten zien. Niet handig en zeker AVG gevoelig. Een ieder heeft tegenwoordig een telefoon bij ons dus we houden het toch op de manier zoals we het nu doen.
  • Volgende week is het de 1 woensdag van de maand en kun je gebedspunten aangeven die dan die avond gebeden zal worden.
  • Vanavond zijn we begonnen met het instuderen van het nieuwe nummer I walk by faith. Na dit nummer gaan we het nieuwe nummer I love You instuderen. Het refrein van dit laatstgenoemde nummer wordt een koorpartij en de de coupletten wordt door een solo maar dan wel door 2 solisten, dus een duo. De partijen moet nog geschreven worden en in dropbox gezet worden maar daar wordt aan gewerkt. Even geduld dus nog.
  • Vrijdagavond 14 januari zullen de soloaudities zijn. Deze avond wordt gehouden in VZOD, mits er geen ijs ligt, De audities zijn voor I love You Lord, Believe like a child en Basic of life. Het nummer Believe like a child moet sowieso in het concert omdat de boekenlegger getekend wordt in het filmpje dat tijdens het concert getoond zal worden. Basic of live is duet met JG. Echter als er vele aanmeldingen zijn en 2 anderen het beter zingen, trekt JG zich terug. In de koorledenapp komt nog wel precies te staan hoe de soloaudities gehouden wordt. Ook zal er naast deĀ  muziekcommissie en bestuurslid een koorlid plaats nemen in de jury. Stephanie zal iemand kiezen met lootje uit de hoge hoed. Jury moet namelijk oneven aantal zijn. Ook zal er een reserve jury lid zijn als iemand toch niet kan.
  • Volgende week zien we elkaar weer. Hoe, wat en waar horen we komende week. We wachten de persconferentie af die waarschijnlijk deze vrijdag te zien zal zijn. Of we fysiek bij elkaar komen of de Joyful TV lees je in de koorledenapp.


Terug