Woensdag 24 april

De komende 2 weken is het meivakantie en is er geen repetitie.

in de meivakantie heeft de muziekcommissie vergadering. Heb je punten, ideeen, opmerkingen voor bijv. de optredens in Ommen of de woensdagavondmissie in juni of iets anders, geef het dan voor die tijd aan bij 1 van de commissieleden.

JG is vanmiddag naar Witharen geweest waar de predikant woont die in de dienst op zondagochtend voorgaat. Mooi setje van 6 nummers en zingen we 3 x 2. We komen net als de zaterdagavond binnen met Come together.

We hebben 2 optredens erbij. Zondag 16 juni aanstaande in een tentdienst in Nijeveen, vlak boven Meppel. De dienst begint om 10.30 uur. Deze zondag is ook vaderdag maar de dienst is al mooi op de ochtend dus smiddags en savonds dan de visites brengen. Vul Wie Gaat Mee in! Doe dit ook gelijk voor de woensdagavondmissie. Ook al is dit een repetitie, wel handig om te weten wie er zijn.

16 februari 2025, begin van de voorjaarsvakantie zijn we welkom in de middagdienst om 16.30 uur in de Hoeksteen in IJsselmuiden.

We hebben een kaart gekregen van Sander. Hij gaat trouwen met zijn Jennie op 28 juni. En erg leuk, het hele koor is uitgenodigd. In de koorledenapp zal de trouwkaart gedeeld worden.

Morgen, donderdag 25 april is er een bestuursvergadering. Heb je wat te melden laat het weten bij 1 van de bestuursleden

De notulen van de ledenvergadering ontvang je deze week.

Nog 4,5 week tot ons concert, Deel gerust de posters online en maak familieleden, vrienden enthousiast. Ommen is tenslotte niet heel ver weg,

Doretta heeft zich opgegeven om de bbq op woensdag 19 juni te organiseren. Wie helpt haar mee?

De zaterdagavond na het concert hebben we nog een gezellige avond met elkaar. Wat we gaan doen is nog een verrassing maar een leuk stukje willen doen voor de bonte avond? Ja leuk! daar houden we zeker tijd voor vrij. Dus bedenk rustig iets met elkaar. Een liedje, stukje, geinigheid, het mag allemaal. Geef dat door aan Eline of Janet dan plannen we je in.

 Terug