Woensdag 22 november

Deze avond houden we onze repetitie in de Westerkerk. Dit omdat VZOD een stemlokaal is. De Westerkerk ook maar in de bijzalen dus wij reperteren in de kerk. De deuren houden we op zodat mensen na het stemmen even binnen kunnen lopen om te kijken en luisteren.

Hetty Haveman zegt helaas haar lidmaatschap op. Dit ligt absoluut niet aan het koor en de leden want ze voelde zich echt thuis en opgenomen door de koorleden. Maar het lukt heel slecht om de alle teksten uit het hoofd te leren. Doordeweek erg druk en geen tijd om ermee aan de slag te gaan. Ze bedankt iedereen voor de warme ontvangst en voor bijna een jaar zingen op de woensdagavond. En wenst ook veel succes bij de komende kerstoptredens.

Ook Monique heeft om dezelfde redenen aangegeven te stoppen met koor.

En helaas heeft Marc aangegeven meer tijd te willen besteden in zijn kerk als drummer en technicus. Hij heeft aangegeven om dit repetitieseizoen nog af te maken en neemt dan afscheid.

Gerrie heeft alle koorleden die een bestelling gedaan heeft een tikkie gestuurd. Al veel ontvangen maar nog niet van iedereen. Het kan ook nog wel hoor maar wel graag voor aanstaande woensdag aangezien zij de bakker ook moet betalen.

Vrijdag is de laatste dag dat je je opname van The Virgin Mary kan inleveren. Er zijn al 32 inzendingen waarvoor dank. De lage alten zijn nog niet zoveel vertegenwoordigd dus die mag nog wel wat meer.

 Terug