Woensdag 21 september

Zoals je hebt kunnen lezen gaat het optreden op 1 oktober helaas niet door. Ons eerstkomende optreden is 23 oktober. Dat wordt een sing-in met de titel Amazing Journey. Dit zullen dus liedjes worden uit het concert met een verhaal maar dan een stuk minder qua liedjes qua aantal. En wordt aangevuld met de samenzang. 6 oktober komt de muziekcommissie voor het eerst samen en zij zullen dan de inhoud bepalen. Voor een ieder geldt dat je pas mag meedoen met een optreden als je de liedjes gladweg uit je hoofd kent die we tijdens dat optreden gaan doen. Ken je de tekst dus niet dan kun je helaas niet meedoen. Hou hier rekening mee. De samenzang hoef je uiteraard niet uit je hoofd te kennen.

Van onze deelname aan de kerstroute op 23 december in Tollebeek is nog niet zoveel van bekend. We weten dat het een route is die de mensen gaan lopen en dat ze tijdens de wandeling een verhaal te horen krijgen. We weten dat wij aan het begin van de route zullen staan. Zodra er meer bekend is dan hoor je dat.

Lianne die vorige week kwam kijken heeft besloten lid te worden van ons koor. We wensen haar van harte welkom.

Janet is er nog niet aan toegekomen om de secret angel te regelen. Wil je dus nog meedoen met deze nieuwe opzet kun je je nog opgeven. Ze gaat donderdagavond vanaf een uur of 19.00 ermee bezig. Dus voor die tijd kan je je nog opgeven.

En een verzoek om de poll in te vullen die op de koorledenapp staat. Er kunnen 40 mensen met de link de poll invullen. Lukt de link niet geef dit dan door aan Stephanie want dat zet ze de nieuwe link erin voor de overige 20 koorleden.

Vul Wie gaat mee in!Terug