Woensdag 21 december

Deze avond vieren we onze eigen kerstviering.

App van Anneke: het ging gisteren weer niet zo goed. Had erge maagpijn en moest weer overgeven maar dat ging niet. Ben in het weekend weer begonnen met wat vast voedsel en het lijkt of mijn maag dat niet aan kan en dat het in de maag blijft staan. Vandaag ging het al weer een heel stuk beter maar durf niet zo goed te eten. Heb morgen contact met de oncoloog. Namens mij gezegende kerstdagen en een gelukkig en gezond 2023.

App van Frieda:

Hoi Joyfylsound familie,
Helaas hebben jullie vast wel gemerkt dat ik er de afgelopen tijd wat minder was, dit vond ik erg jammer maar dat heeft te maken met solliciteren naar een andere baan en natuurlijk m’n gezondheid. Ik ga per januari namelijk werken in de isala klinieken daar werk ik voornamelijk avonden en nachten om het gezinsleven wat meer structuur te geven. Helaas kan ik dan niet garanderen er woensdags te zijn. Helaas wil ik daarom op deze manier laten weten dat ik helaas stop bij joyful sound. Ik vind het onwijs jammer maar zodra ook maar blijkt dat het wel lukt zal ik zeer zeker terug komen. voor nu wil ik eerst kijken of mijn nieuwe baan ook daadwerkelijk bij het gezin past en we wat meer structuur kunnen krijgen voor de kinderen.
Ik wil jullie enorm bedanken voor het joyful gevoel en het warme bad waar je in terrecht komt. Ik wens jullie allemaal een fijne kerstdagen toe en een voorspoedig gezond nieuwjaar.
Lieve groetjes Frieda

Helaas is Alice vanavond voor het laatst. Soms is het tijd voor andere dingen. Het plezier was weg en het jaar nu feestelijk afgerond. Ze wenst ons verder veel plezier en je komt haar vast nog wel eens tegen.

 

 Terug