Woensdag 19 september

  • Volgende week komen er 2 zangcoaches uit Zwolle om ons bepaalde zangtechnieken te leren. Heb jij een vraag over het een of ander meldt dit dan aan JG zodat hij het bij de dames kan neerleggen. Bestuur zorgt voor traktatie in de pauze.
  • Hartelijk dank voor de vele inzendingen over thema concert Ameland volgend jaar. De muziekcommissie die zelf niet iets heeft ingeleverd heeft over de verschillende thema’s gebogen en een keuze gemaakt. De titel wordt Testify to love (bedacht door Marina) Het is een concert voor de Amelanders die hun eiland heel gewoon vinden. Wij vinden Ameland dan wel bijzonder voor hun is het net zoals voor ons de rivier De IJssel is zeg maar. Zo was er ook een thema footpaint in sand. Dat gedicht oid gaan we verwerken in het concert. De setlist is inmiddels gemaakt en het concert zal 1 uur en een kwartier duren zonder pauze.
  • Na het verzoek om te denken over thema van Ameland zou dan na een poos verzoek komen om na te denken over titel voor het jubileumsconcert in 2020. Echter in de inzendingen van titel Ameland zat zo’n mooie dat besloten is om die te gaan gebruiken in april 2020. 25 jaar geleden gaven we het concert Op weg naar jezelf. Nu kwam de titel Amazing Journey (bedacht door Janet) De reis die we afgelopen 25 jaar gemaakt hebben. Liedjes die iets met dit thema te maken hebben mogen aangeleverd wordt tot 18 november. Liefst met youtube linkje.
  • Kleding voor KIOK is zelfde als vorig jaar. De chique stijl dus. Ga aan de slag als je nog niks hebt. In december is vaak kleding al uitgereikt/verhuurd. (In de whatsappgroep een flyer met een kledingbeurs binnenkort)
  • Deze avond komt er een dame (naam?) kijken en zal vanzelf bekijken of dit koor wat voor haar is.
  • Leden van de Westerkerk gaat vanaf deze week tot volgend jaar 30 juni elke dag een hoofdstuk uit de bijbel lezen. Dit kan gewoon thuis dus. Lijkt het jouw ook leuk en goed om eens nu verschillende bijbelboeken te lezen dan is dit een mooie gelegenheid. Kijk op Facebook Westerkerk leest de bijbel. In de whatsapp groep komt nog eenmalig een melding hierover met verdere info.


Terug