Woensdag 20 september

Volgende week donderdag is er een bestuursvergadering. Heb je punten dan kun je die kwijt bij 1 van de bestuursleden.

Zondag hebben we een optreden in Lemelerveld. Zie de website voor de details.

Julius Media komt deze avond filmen voor een promofilmpje van Quintus. Het zal een shot van 10 seconden worden.

11 oktober hebben we onze 1e woensdagavond missie in Genemuiden. De avond begint om 19,30 uur en zal duren tot 20.30 uur. Daarna is er koffie en thee. Er wordt nog overlegd of we daarna mogen reperteren. Als dit bijv. teveel lawaai maakt omdat de bewoners die naar bed gaan niet kunnen slapen zal de avond al bijtijds afgelopen zijn. Koorleden graag om 19,00 uur aanwezig zijn.

Vul alsjeblieft de poll in op de koorledenapp over het koorweekend in Ommen. We moeten de aantallen weten voor activiteiten, eten enzo. Er zijn 9 mensen die nog niet gereageerd hebben. Kijk even of je dit al gedaan hebt en vul zonodig in. Doe anders onbekend maar dan weten we dat je er naar gekeken hebt.

Tot en met aanstaande zondag kun je je opgevevn voor de soloaudities, te weten spraak en zang. In de koorledenapp vind je meer info. Je doet bij spraak wel de 3 gedeelte terwijl je wellicht zoiets van alleen dit gedeelte vind ik leuk maar dat is moeilijker om te organiseren op een avond dus daarom alle drie de stukjes doen.

Tot en met volgende week woensdag kun je je opgeven voor de workshopzaterdag. Een zaterdag van 10 tot 16.00 uur waar je aanwezig bent en 2 stukjes gaat zingen uit ons repertoire. Stukje duurt anderhalve minuut en 1 liedje kies je zelf uit en de ander kiest JG. Het is een erg leerzame en gezellige dag met elkaar.Terug