woensdag 20 maart

We beginnen deze avond met een lesje over de klankkast. Heb je een snaar strakgetrokken en je probeert hem te bewegen dan hoor je niks. Hou je er een klankkast bij dan hoor je wel geluid. Zo is de gitaar een goede klankkast. De snaren staan zeer straks afgesteld en zo hoor je allerlei verschillende geluiden. Je hoofd is ook een klankkast.

We beginnen deze avond met het nummer Halleluja Easter. Vorig jaar auditie geweest voor dit nummer maar dan in de kersteditie. Evelien heeft die solo gekregen maar door tijdsgebrek niet ingestudeerd. Maar omdat je een kerstnummer maar zo weinig zingt hebben we besloten om de paaseditie te kiezen. Paasnummers zing je gemakkelijker het hele jaar door ten opzichte van kerstnummers.

Volgende week houden we onze eigen paasdienst. We zullen dan Halleluja Easter gaan zingen. Vanavond studeren we 1e deel. Graag thuis de komende week via dropbox het 2e couplet en einde doornemen zodat we daar niet veel tijd aan hoeven te besteden en we een mooie dienst kunnen houden.

  1. Bestuur: Vorig jaar al eens aangegeven dat je als je je afmeldt voor de repetitie dit moet doen voor 17.00 uur. Echter gebeurt het vaak dat koorleden op laatste moment nog afmeldt. Vaak weet je al wel dat je er een woensdagavond niet aanwezig kan zijn. Geef dit dan op tijd door. Uiteraard snappen we dat er uitzonderingen zijn dat je na 17.00 uur kan afmelden. Ewald geeft om 17.00 uur aan JG door zodat hij daar rekening mee kan houden.
  2. Er komt binnenkort een mail met de agenda en jaarverslag voor de ledenvergadering die we houden op 3 april om 19.30 uur
  3. Er is een groepje dat op de vrijdagavond al naar de Arendshorst wil gaan en overnachten. Deze mogelijkheid is er en als je dat leuk lijkt kun je je melden bij Ellen. De extra kosten zijn voor eigen rekening. Wat de kosten zijn voor dit weekend hoor je tijdens de ledenvergadering.

 Terug