Woensdag 2 maart

  • Volgende week 9 maart gaan we beelden opnemen voor onze nieuwe clip. We gaan dit doen in koorkleding. Op de kletsapp, website kun je zien wat de kledingsvoorschiften zijn. Ken je de tekst niet? Helaas dan mag je tijdens het nummer niet op het podium staan. De audio, het geluid dus, neem je thuis op. Zie koorledenapp voor meer info. Net zoals de voorgaande clips ook weer opnemen met een oortje en via telefoon. Het mag met beeld als je dat gemakkelijker vindt. JG gebruikt de audio en gooit de beelden gelijk weg want wordt niet gebruikt. Je mag natuurlijk ook gewoon in je audio recorder opnemen (zonder beeld dus) Gebruik de track die bij Dropbox staat. Maar NIET de cd versie van 2013. Deze gaat namelijk te snel. Inleveren kan tot uiterlijk dinsdag 8 maart. Maak je niet te druk hierover. Zing je een nootje vals is geen probleem. JG gaat toch de audio weer bewerken en haalt de valse nootjes er uit en zorgt dat iedereen tegelijk eindigt enzo. Heb je vragen app, mail of bel JG. We hopen op zoveel mogelijk koorleden die mee doen voor een mooi klankkleur.
  • Volgende week woensdag 9 maart 2022 is op 2 dagen na 2 jaar later dat we weer op het podium gaan staan als schouder aan schouder. Je zult hieraan weer moeten wennen. Je raakt in de war met je stem om je heen. Was het voor een poos geleden wennen aan dat je door de 1,5 meter afstand juist de andere stem niet hoorde, nu weer wennen aan andersom.
  • Over 2 weken, de 16e maart zijn de gemeentelijke verkiezingen. VZOD is een stemlokaal en kan niet gebruikt worden voor de repetitite. Daarom gaan we voor 1x verhuizen naar een andere locatie, toevallig ook een stemlokaal maar dan in de bijzalen van de Westerkerk. Wij zullen in de kerk zelf onze repetitie houden.
  • Morgenavond, donderdag 3 maart is er weer een bestuursvergadering. Heb je punten, ideeën, suggesties? Geef het door via de app, telefoon of mail aan 1 van de leden van het bestuur.
  • 6 april is de ledenvergadering en deze zal weer in real life zijn. Wat heerlijk! We beginnen deze avond om 19,30 uur dus zet het alvast in je agenda.
  • Zoals Marina al in de koorledenapp gezet had kun je vanaf vanavond bonnen kopen voor de koffie/thee of fris dat vanaf volgende week weer te koop is. Bonnen kosten 10 euro en te koop bij Stephanie. Je kan dan zelf afstrepen als je drinken haalt en hoef je niet elke week apart te betalen. We vertrouwen er op dat je eerlijk bent hierin. Uiteraard kun je de koffie thee fris ook nog gewoon contant betalen.
  • Er komt weer een paasactie georganiseerd door Gerrie. Te koop: Suikerbrood, stol, paaseitjesmix, paasslof advocaat en een paastulband.  Ga weer je familie, vrienden, collegas, buren benaderen en vul de lijst in. Inleveren kan op woensdag 30 maart. Betalen hoeft dan nog niet, dat doet je op woensdag 13 april als de producten geleverd wordt. Marianne merkt op of het nu wel verstandig is om een actie te houden vanwege de situatie in Oekraïne. Durven we mensen wel om geld te gaan vragen wat ten goede komt aan ons koor? Of misschien nog even wachten met mensen benaderen? We hebben tenslotte tot 30 maart. Mieke vult aan of dan wellicht het geld dat opgehaald wordt aan Giro 555 te doneren, of de helft van het bedrag. Het bestuur gaan hier morgenavond over vergaderen en komt hierop terug.
  • De traktaties van vanavond zijn van Roelinka en Alice.
  • Mieke gaat de vacature vervullen in de muziekcommissie. Van de 5 mensen die zich hebben aangemeld is zij de persoon die het meeste aansluit van de personen die er nog niet zijn. Nu een mooi gevarieerde groep die het belang van koor behartigen voor welke liedjes we in gaan studeren en volgorde enzovoort.
  • Voor de opbouwploeg werden 2 mensen gezocht. Mellanie en Tom zullen deze taken op zich nemen. Mellanie is al bekend met de groep en Tom eigenlijk ook want hielp al vaak mee.


Terug