woensdag 19 december

  • Er ligt een kaart voor Elise ter bemoediging omdat haar vader vorige week overleden is.
  • De nieuwe nieuwsbrief is uit en kan weer meegenomen worden.
  • De kleding voor de kerstnachtdienst: zwart zilver met een witte accessoires dus een wit lintje oid (geen witte vlakken dus) De panty moet minstens 40 denier zijn.
  • Gevraagd of we willen denken/bidden aan Koos die bezig is met onderzoek. Ligt ook nog eens gevoelig omdat darmkanker in zijn familie is.
  • Maar we denken ook aan Elise, Anneke en Clarisse (en wellicht mensen die niet iets bekend maken}
  • KIOK: Zaterdag zingen we met Singers of Salvation en wij zingen op het halve uur. (16.30 en 17.30 en 18.30 en 19.30 en 20.30 uur) Beide dagen om 16.15 uur op het plein. Zorg dat je bandje hebt. Ben je er nu niet dan liggen ze in de keet. Voor 16.00 uur kom je gemakkelijk binnen. Na 16.00 uur zul je bij de ingang van de hekken moeten betalen! Gele bandje voor de zaterdag en de paarse voor de zondag) Vrijdagochtend om 7.00 uur gaat de opbouwploeg en vrijwilliger(s) beginnen. JG ziet er tegenop want er wordt veel regen en wind voorspeldt, de bal en jute moet met een hoogwerker in elkaar gezet worden. De jute wordt door de regen nat en zwaar dus dat wordt niet een leuk werk. Plan B is dat plan A gewoon werkt. Voor de vrijdagmiddag kan er nog iemand bij om te helpen omdat Yvonne toch niet kan. Zij heeft aangegeven dan als compensatie de keet zondag schoon te maken met iemand. Gerrie geeft zich hiervoor op om haar mee te helpen. Wil jij vrijdagmiddag helpen dan graag dit doorgeven bij de opbouwploeg. Tijdens KIOK mogen we ons weer opwarmen in de garage bij Lya. Zij zorgt voor gluhwein, warme chocolademelk en toiletgebruik. Gerrie maakt weer soep. Op de zondag hebben we niet een koor/bandje naast ons tijdens onze pauzes. Ventura zou dit regelen en ondanks onze poging om nog zelf actief op zoek te gaan is dit niet gelukt. We zullen de setjes iets langer maken en de pauzes korter. We oefenen deze woensdag de opstelling voor KIOK. Blijkbaar is dit nogal moeilijk en zal JG toch maar een ieder indelen. Zorg dat je dus de website goed hebt ingevuld. Zaterdag/zondag ja of nee. Kom je later zet je het op JA.
  • De jaarlijkse kerstpuzzel is weer klaar en kan op papier meegenomen worden. Ook is hij te vinden op onze site of op Facebook bij Kerstpuzzel. Succes en verziek vooral de kerst van je familie……..
  • JG kerst van bestuur een kerstpakket en voor elk koorlid is er een kerstattentie gemaakt door Alice


Terug