Woensdag 19 april

Er liggen 2 kaarten, 1 voor……en 1 voor…

21 juni is de afsluiter van dit repetitiejaar en willen we weer een bbq organiseren. Hierbij dus de vraag wie dat wil gaan doen? Gaat om vlees, salades, stokbrood regelen enz. Drinken nemen de koorlezen zelf mee of kopen dat via VZOD.

Elke 1e woensdag van de maand verzorgt het bestuur het maandgebed. Om koorleden ook de kans te geven om een maandgebed te maken en dus ook voorlezen wille we dit laten rouleren. Lijkt het jou leuk om dit ook eens te doen geef je dan op bij 1 van de bestuursleden.

Tijdens de ledenvergadering werd al geopperd om weer een heitje voor een karweitje te houden maar nu dus in aanloop naar ons kooruitje in mei 2024. Uiteraard vinden wij dat als bestuur leuk. Dus heb jij iets wat je wilt aanbieden: een wandeling, een bbq, een taart bakken, iets wat jij maakt of een dienst bij iemand wil verrichten, geef het dan aan aan 1 van de koorleden door. Wij zorgen dat het in de koorledenapp komt en in de nieuwsbrief tzt. De opbrengst van het heitje is dan in zijn geheel of na aftrek van kosten voor het koor.

Heb je moeite met het aanleren van een nieuw of bestaand nummer? Kijk in dropbox waar allerlei ingezongen partijen staan. Heb je nog steeds moeite dan de tip om met je telefoon tijdens de repetitie  je eigen partij op te nemen of vraag iemand van je partij of die voor jou wil opnemen.

We hebben in onze nieuwe vorm van optreden met betrekking tot maatschappelijk belang een vraag gekregen of we willen optreden in een verzorgingshuis in Lelystad op 31 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur. Dat betekent 18.30 uur in Lelystad zijn. Er wordt gepolst maar ook in de koorledenapp komt een poll om te zien met hoeveel mensen we daar dan zouden zijn. Die kun je invullen tot en met uitelijk aanstaande vrijdag.

We hebben een traktatie in de pauze van Hetty K vanwege haar 40 jarig huwelijk.

Komende 2 weken is het meivakantie dus we zien we elkaar 10 mei weer.Terug