Woensdag 18 september

  • Morgen, donderdag 19 september, komt de muziekcommissie bijeen om jaarplanning te bespreken, het concert in april en het bepalen welke tekst er gewonnen heeft. Er zijn namelijk 5 teksten binnengekomen. Deze woensdagavond krijgt de muziekcommissie de verschillende teksten te zien. Allen zonder naam en zelfde lettertype en grootte, zodat men niet weet wie welke geschreven heeft. Deze kunnen ze alvast bekijken en tijdens de vergadering wordt gestemd wie er gewonnen heeft.
  • Zaterdag wordt het nummer There is Power in de studio opgenomen door een aantal koorleden die zich daarvoor hebben opgegeven.
  • Volgende week woensdag is er een soloauditie voor het nummer We are the reason vanwege het vertrek van Arjanne. Deze auditie begint om 19.00 uur. Kom je normaal op woensdagavond om 19.30 uur om gordijnen op te hangen of te kletsen dan moet je dus even wachten totdat de auditie klaar is. Dit zal niet veel na half 8 zijn trouwens. Marleen is erbij om mee te zingen en kijken of de stem van de auditant ook bij haar past.  Margriet zal als koorlid in de jury zitten en Roelien is de reserve mocht Margriet of een ander jurylid er niet zijn.
  • We zoeken voor de afterparty op 4 april 2020,  een leuk  vlot bandje of artiest die na ons concert wil optreden. Heb je ideeën geef dat dan door.


Terug