Woensdag 18 oktober

We beginnen met de evaluatie van onze 1e woensdagavondmissie.

Volgende week is het herfstvakantie en is er geen koorrepetitie. De opbouwploeg komt wel bij elkaar en zal wat klusjes doen en het hebben over de beide KIOK dagen.

Maandag na de herfstvakantie de 30e oktober komt de muziekcommssie bij elkaar. Heb  je punten/ideeen meld dit dat bij een van de commissieleden.

We gaan een kerstclip maken. De muziekcommssie heeft voor het nummer The virgin Mary. De komende weken kun je thuis een opname maken en deze whatsappen naar JG.  Denk niet te moeilijk of dat kan ik niet. Samen maken we een mooie clip. Per persoon is JG 7 a 8 minuten bezig met bewerken van de toonhoogte en de d tjes en t jes. Hij let zeker niet op wie hoe wat zingt. De beelden worden gemaakt tijdens KIOK. De hele beschrijving hoe je dit kan opnemen en waarneer dit ingeleverd moet zijn komt in de koorledenapp.

We hebben een appje gekregen van Erika:

Yara heeft afgelopen maandag weer suïcide poging gedaan en weer in het ziekenhuis beland!
Gister weer thuisgekomen, maar schiet continu in buien, snijdt zichzelf en verwond zichzelf op andere manieren…

Yara en ik komen alle twee niet op koor vanavond! Fijne repetitie en tot volgende keer!

Groetjes Erika

Er ligt een kaart waar de namen op geschreven kan worden. De wens van Erika is dat Yara persoonlijk kaartjes van de koorleden krijgt. Waarschijnlijk zal Yara dit goed doen. Teken dat we aan haar denken. Dit is geheel vrijwillig. Voel je je niet verplicht.

 Terug