Woensdag 18 januari

Stephanie leest de brief voor die Anneke had gestuurd en die in de nieuwsbrief had geplaatst moeten worden. Helaas is dat misgegaan en daarom ook hier nog even in de mededelingen geplaatst.

Lieve joyful vrienden,
Bij deze wil ik nog even reageren op de verrassing die jullie mij gegeven hebben op woensdag 23 november. Ik was echt volkomen verrast, want wie bedenkt dat in de drukke voorbereiding van KIOK het koor nog tijd vind om voor een ziek koorlid een miniconcert te verzorgen. Zelfs toen Martha bij me binnen kwam had ik nog niets in de gaten want ik stond er niet bij stil dat het woensdag was en zelfs toen Melanie erbij was met de camera kon ik nog niet bedenken wat een enorme verrassing me te wachten stond. Pas toen ik buiten een gedeelte van het koor zag staan en later het hele koor drong het pas echt tot me door. Maar wat was het heerlijk om weer even met jullie te mogen zingen net of ik niet weggeweest was. Mijn dochters, man en kennissen die aanwezig waren, zijn ook erg onder de indruk van de liefde en het enthousiasme wat er uitgaat van het koor. De mooie bemoedigende liederen doen me zo goed. Hier put ik weer moed en kracht uit. En natuurlijk op het laatst het “Bind us together Lord” met aansluitend het mooie gebed van Jan Geert heeft me zo goed gedaan. Ook mijn familie en kennissen waren hier erg van onder de indruk en ook al degenen die ik het filmpje nog heb gestuurd. Ik geniet nog steeds van de vazen met bloemen die jullie allemaal mee hebben gebracht en alle lieve woorden op de kaartjes. En natuurlijk de dag erna nog het mooie gemonteerde filmpje. Tranen met tuiten heb ik toen gehuild. Zo’n ontzettende mooie herinnering is dit voor mij en mijn man en kinderen.
Ik wil jullie met heel mijn hart bedanken voor deze mooie gift en wil benadrukken dat ik heel blij ben dat ik bij jullie mag horen. Jullie hebben mijn hele ziekte periode met me meegeleefd door het sturen van app’jes, kaartjes, bezoekjes, bloemen. Ook daarvoor wil ik jullie bedanken. Ik heb me daardoor al die tijd een volwaardig lid van het koor gevoeld. ❤️you all.
Liefs Anneke

 

Opgave voor solo-auditie “I go to the Rock” (woensdag 1 februari, 19:00 uur) is uiterlijk volgende week woensdag 25 januari.

Volgende week zal er ook een loting zijn. Dan wordt er een naam getrokken en dat koorlid mag dan jurylid zijn tijdens de auditie van die week erop voor het numer I go to the Rock.

Vul alsjeblieft Wie Gaat Mee in op de website. Doe dit zo snel mogelijk, als je het nog niet weet zet je je op onbekend maar zo weet JG dat je er naar gekeken hebt. Het is zo vervelend om elke week weer te moeten vragen om dit in te vullen.

Aanleveren nieuwe liederen, uiterlijk 1 februari. Voorkeur: een linkje naar een YouTube video.

Aanleveren ideeën voor een paas-sing-in (titel, decor, samenzangliederen, rode draad, onderdelen (zoals gedicht, verhaal)): uiterlijk 19 februari.

Ben je een keertje niet op koor onthoud dan dat we de week erop verder gaan met de repetitie. We herhalen het stukje 1 keer en gaan dan door. Afgelopen periode hebben we teveel tijd besteedt aan steeds maar weer alles herhalen en we gaan nu dat niet meer doen. Op dropbox staat de tekst, de ingezongen partijen (zelfs ingezongen door een vrouwenstem op verzoek van koor) Maak hier dus gebruik van zodat je niet verwacht dat we jou stukje wat je gemist hebt dat we dat nog een keertje gaan herhalen.

 Terug