Woensdag 17 november

 • Het bestuur heeft appje van Martha gekregen waarin ze verteld dat haar jongste zwager (broer van haar man) vandaag is overleden. Overleden aan alvleesklierkanker en is maar 64 jaar oud geworden. We denken aan haar en haar familie  en wensen hun heel veel sterkte toe.
 • Ook een appje gekregen van Magdaleen.      Lieve koorleden, bestuur en opbouwploeg. Bijdeze wil ik doorgeven dat ik ga stoppen. Door de maatregelen zal het voor mij de komende tijd niet lukken om nog bij de repetities aanwezig te zijn en ik ben bang dat de maatregelen voor mij alleen maar aangescherpt zullen worden. Dit heeft mij het koorplezier ontnomen. Ik wens jullie alle goeds, gezondheid en Gods zegen toe. Succes met de voorbereidingen voor het concert. Veel liefs Magdaleen
 • In de koorledenapp heb je kunnen lezen dat KIOK niet doorgaat. Normaal krijg je zulke mededelingen pas te horen op de woensdagavond echter omdat het al in de media is verschenen ook dus alvast de app gekregen.
 • Tevens hebben we zelf besloten om de kerstnachtdienst NIET door te laten gaan. Dat betekent dus dat we geen kerstoptredens meer hebben dit jaar. We gaan wel door met studeren van de kerstnummers. Waarom? Omdat het goed is voor alle leden om de nummers weer helder te krijgen. En omdat we als 1 koor SAMEN naar Kerst toe gaan! Dat mooie feest kunnen en mogen we niet overslaan. Daarom gaan we onze eigen kerstviering houden. Woensdag 22 december gaan we dat samen doen. Details hoor je nog tzt.
 • Jan-Geert kreeg een appje van een oud-buurvrouw. Die heeft hij al zo’n 2 of 3 jaar niet gesproken maar soms wat contact via Facebook ofzo.  Daarin schrijft ze het volgende: In de afgelopen jaren heb ik veel steun en troost gehad aan het lied ‘God loves you’ wat jullie samen zo prachtig zingen. Toen ik hem gisteren opnieuw weer voorbij hoorde komen….kippenvel tot op het bot…tranen in de ogen. Dankbaarheid en trots komen dan bij mij bovendrijven. Dank voor delen, blijf op deze manier de Boodschap met elkaar delen. Dat wordt zeer gewaardeerd😊 Wilde ik je toch even laten weten.
 • Janet heeft gisteren inderdaad op Facebook het nummer God Loves You weer geplaatst.
  Een flinke teleurstelling. Al zagen we dit al wel een beetje aankomen. Toch waren we de afgelopen weken al zo druk aan het repeteren voor de 2 mooiste dagen van het jaar. Maar helaas is Kerst in Oud Kampen wederom afgelast.
  Wat duurt het toch lang, we willen zo graag weer alles doen wat we voorheen ook deden: optreden en mensen de Boodschap laten horen.
  We zijn dankbaar dat we nu, al is het met maatregelen, elkaar elke week fysiek kunnen ontmoeten maar toch voelt het niet compleet.
  Vorig jaar namen we met ons koor thuis afzonderlijk van elkaar een aantal nummers op. Om elkaar te bemoedigen laten we God loves You hier nog een keer zien.
  Een fijne dag vandaag!
 • De komende weken zal er op de Facebooksite van Joyful Sound de andere thuisnummers ook weer geplaatst worden. Zo treden we toch beetje op. En wat fijn dat we dus sowieso 1 iemand geraakt hebben.
 • Mieke geeft aan dat het koorplezier wel minder wordt op deze manier. Veel besturen/koren durven de gok niet eens te nemen en reperteren niet. Ons bestuur heeft er voor gekozen om op deze manier toch bij elkaar te komen maar vinden deze 1,5 meter ook nog eng en vervelend. We zijn blij dat we nog fysiek bij elkaar mogen komen. Probeer hier van te genieten, heb plezer want we maken mooie muziek. Zit je ergens mee, heb je ideeen om voor velen het koorplezier weer terug te krijgen geef dit dat aan. Samen staan we sterk!


Terug