Woensdag 17 januari

We beginnen deze avond met de evaluatie. Vorige week woensdag 42 leden die op ja stonden om naar optreden te gaan in Witharen (afgelopen zondag). Zaterdagavond kwamen we op de website tegen dat er maar 33 koorleden aanwezig zouden komen. Dat is wel ineens een groot gat. Dit kan echt niet! Sinds 2006 is de regel dat je je altijd afmeld. Dat is bij Ewald. Voor de woensdagavond maar ook voor optredens. Op de website pas je tevens dat aan en zet je je op nee.  Maar niet zo vlak van te voren. Zit je niet lekker in je vel of ziek ofzo dan is het een andere zaak maar niet omdat de kerk te klein is, vol op podium dus krap of optreden te ver weg is. De kerk verwacht een koor zoals ze hem geboekt hebben, de opbouwploeg heeft er rekening mee gehouden dus het is zo vervelend als aantal dan ineens anders is.

Er zijn al aardig wat titels/thema’s binnengekomen en er zitten echt wel pareltjes tussen maar we kunnen nog steeds ideeën gebruiken. Dus heb je wat leuks, app dat dan voor de 29e naar 1 van de muziekcommissie. Voor concert 25 mei, sing-in en concert volgend jaar.

28 januari optreden in het Open Hof. Sing-in. Zelfde als in Witharen met kindernevendienst alleen hier is wel een predikant aanwezig die op einde van de dienst wat taken zal verrichten.

Deze avond krijgen we voor het inzingen een lesje over de stembanden. Hoe zien die eruit en hoe is de werking ervan. Leerzaam om te zien. We zullen vaker zulke lesjes krijgen over bijvoorbeeld zaken als ademhaling, houding, holtes in hoofd, stand tong en lippen.

Vanavond was er een auditie voor het nummer The Old country church. Mieke, Lianne en Janet hebben een sologedeelte gekregen. We beginnen deze avond met zingen van A1.

Vorige week, deze avond en volgende week na de pauze alle liedjes die we al een poos niet hebben gezongen. Denk je bij een nummer van uh hoe zat dat nou, puntjes op de i dan mag je dat appen naar JG en dan komt dat op de planning om weer eens onder de aandacht te brengen.

Gerrie deelt mee dat we een rookworstenactie gaan houden. Alweer een actie zul je denken maar ja, er kwamen geluiden van koorleden waarom er niet voor rookworsten was gekozen. Daarom gaan we dat nu doen. Het wordt een actie binnen koor dus je hoeft niet ermee te leuren. Als je alleen als koorlid wat besteld ook al blij mee. Deze avond papieren uitgereikt, over 2 weken inleveren en wordt geleverd op 7 februari.

Bestuur:

Ik ben gebeld door afdeling cardiologie. As.Maandag om 7.30 uur melden in Isala voor de hartkatheterisatie, hopen dat de vernauwing in de meerdere aders door te dotteren of het plaatsen van een stand voldoende is. Anders volgt er dan later een andere operatie. De klachten zijn wel toegenomen de laatste paar weken. Groeten Riny

Julius Media heeft in najaar 2023 video-opnames gemaakt voor een promotie filmpje van Quintus. Die is inmiddels af en we zijn in beeld voor maar liefst…….1 seconden. Eigenlijk is het nog minder dan 1 seconden en je moet goed kijken want het is zo weer weg. Een aanfluiting dus en hier gaan we niks mee doen. Op Quintus kun je het filmpje wel vinden.

 Terug