Woensdag 16 november

Over 3 weken is het al Kiok, kun je het voorstellen? Met sommige liedjes moeten we nog wel even oefenen.

De muziekcommissie is bij elkaar geweest en heeft de actuele lijst met liedjes gemaakt. Dit betekent dat er een aantal nummers op de plank gaan. Ook al zijn veel nummers leuk is het de richtlijn om 35 actuele nummers te hebben en 15 kerstnummers. Vlak voor de corona uitbrak is er een enquete geweest waar de koorleden konden kiezen welke nummers ze leuk vonden en welke eruit mogen. Deze enquete hebben ze erbij gehouden en de volgende nummers gaan uit het repertoire:

Be still and know

Engel

I gave thanks

I wanne say thank you

Laat me jouw stem zijn

Light your world

Who will call Him King

 

Christmas on the country

Live like christmas

 

Aanstaande zondag hebben we optreden. De dienst begint om 17,00 uur. De koorleden worden om 16.00 uur op het podium verwacht. Het is een gewone kerkdienst en we treden 3×2 nummers op. Bij binnenkomst gelijk op podium. Na de 2 nummers gaan we zitten en na de preek gaan we weer staan en blijven dan tot het einde daar. (of zittend op podium)

Vul a.u.b wie gaat mee in. De opbouwploeg moet nu echt weten hoeveel podiumdelen er bijv. mee moeten en hoe de opstelling is.

Het nummer Testify to love staat in de app. Het begin gaat nog niet helemaal lekker. Luister er nog eens naar tijden het aardappelschillen.Terug