Woensdag 15 november

Vanuit vergadering aantal punten. De kleding voor de kerstnachtdienst wordt zwart, zilver en goud. Het optreden is buiten dus je hebt een jas aan. Dit is gewoon je eigen jas. Gaan we vanwege de weersomstandigheden toch het optreden binnen doen dan zijn we in stijl.

De nieuwsbrief komt er weer aan maar moet natuurlijk ook gevuld worden. Daarbij hebben we jouw hulp nodig. Stuur wist je datjes in, maar ook een lekker kerstrecept of een leuk uitje voor de kerstvakantie, een puzzeltje, een heitje voor een karweitje. Lever dit aan uiterlijk zondag 10 december.

Vul de poll over de wijn nog even in als je dat niet gedaan hebt. Het is een leuke manier om aan een limited edition wijn te komen. En je steunt uiteraard ook het koor hiermee.

Deze avond is het inleveren van de sinterklaasactie. Ben je de lijst vergeten dan kun je morgenochtend Gerrie nog appen. Doe dit op tijd want ze gaat morgen de bestellingen de deur uit doen.

Er zijn reacties binnen gekomen dat het tijdens instuderen van de partijen het rumoerig is. We willen veel dingen even bespreken en doen dat graag als de andere partij bezig is. Probeer dit zachtjes te doen.

We hebben een app van Evelien gekregen. Zij zal tot en met de kerstvakantie niet op koor aanwezig zijn: Mijn man en ik hebben besloten om te gaan scheiden. Ik kom achter steeds meer dingen die niet in een huwelijk passen en daarom wil ik van hem scheiden. Ik kan mijn gevoel het beste omschrijven als een gebroken hart. Ik ben heel verdrietig en boos. Het vertrouwen in mijn man in volledig weg. Het voelt alsof de bodem onder mijn voeten is weggezakt. We waren afgelopen voorjaar 20 jaar getrouwd. Onze drie kinderen zijn op de hoogte en de naaste familie en vrienden ook.

Nog een paar weken tot aan KIOK. Dat betekent ook de liedjes uit het hoofd kennen. Volgende week zonder tekst behalve Kerstnacht boven Bethlehem en Do You know. Volgende Die week erop moet Kerstnacht uit het hoofd en die week erop Do you know uit het hoofd.

Volgende week zijn er landelijke verkiezingen en VZOD is ook een stemlokaal. Dat betekent dat we daar niet kunnen reperteren. We wijken uit naar de Westerkerk en gaan zingen en reperteren in de kerk zelf. We laten de deuren open om mensen die normaliter niet in de kerk komen en belangstellende de kans te geven om te genieten van kerstnummers. We zingen van 20.00 tot 21.00 uur en na de pauze (neem zelf drinken mee want de bar is niet geopend voor ons) reperteren we en herhalen we Do You know die er vanavond helemaal in zit. Het is in de Westerkerk niet warm want de kachel gaat niet aan. We hoeven geen huur te betalen dus dat is een financieel voordeel. Trek dus bijv. je rode Joyful Sound trui aan. Parkeren bij de kerk is moeilijk en aan te raden is om de auto te parkeren bij het winkelcentrum. Tevens gaan we deze avond bekijken hoe de verlichting er uit ziet. De kerk gaat verbouwen en krijgt een lichtbalk. Hoe ziet dit eruit voor ons, voor de kerkgangers en voor de mensen thuis via de livestream.

Er zijn nog maar 16 aanmeldingen voor het liedje The Virgin Mary. Dit aantal moet zeker verdubbeld worden. Doe dit dus AUB. Je hebt tot volgende week vrijdag.

Er liggen 2 kaarten om getekend te worden. 1 voor Evelien en 1 voor Karin die last heeft van hartproblemen.

 Terug