Woensdag 14 september

Zoals je al hebt kunnen lezen in de app is het niet meer mogelijk om je consumptiebonnen via een tikkie te verkrijgen. Dit omdat Wim de beheerder het geld van de consumpties graag contant wil ontvangen. Neem dus €10,00 mee als je een nieuw kaartje wil.

We gaan de secret angel weer oppakken. Alleen dit keer op een andere manier. De secret angel is destijds ontstaan om betrokken te zijn met een ander en een beetje aandacht te geven aan je medekoorlid. Dit kan bijv. simpel door een kaartje te sturen of stiekum iets kleins in de tas/jas te doen. Het gaat om het gebaar dat je aan die persoon denkt. Aangezien niet iedereen hier zo welwillend in is en en voor de ander teleurstellend kan zijn dat je bijv. niks krijgt hebben we nu besloten om een kortere periode te pakken. Dit zal tot eind 2022 zijn. Ook gaan we dit doen met alleen de koorleden die dit echt leuk vinden. Wil je dus meedoen geef dan je naam door aan Janet. Dit kun je doen tot en met aanstaande zondag de 18e.

Tijdens de bestuursvergadering is er gesproken over de verschillende commissies. Als er een vacature is kun je daar voor opgeven en de betreffende commissie maakt een besluit wie er van de gegadigden het dan wordt. Dit kan als een teleurstelling voelen als je al meerdere keren hebt meegedaan en je wordt weer niet gekozen. Er komt een dezer dagen een poll via de mail waarin gevraagd wordt om een paar antwoorden te geven. Zo kan het bestuur bekijken hoe het koor hierover denkt en zo een besluit te kunnen nemen of we zo doorgaan of dat er voor alle commissies gestemd moet worden. Ook een deelname in een commissie is van ledenvergadering tot ledenvergadering. Je kunt dus niet halverwege het jaar opzeggen.

Ook kwam de vraag of er weer een activiteitencommissie in het leven geroepen kan worden. Niet zozeer voor kooruitjes maar bijv. meehelpen in activiteiten. Denk aan de fietstocht in mei, het regelen van als we bijv. weer naar Ameland of iets dergelijks willen. Samen met bestuursleden pak je dat op. Is hier animo voor?

Deze avond zingen we de liedjes voor het optreden op 1 oktober in Almere. We hopen dat het doorgaat want we hebben van de organisatie nog niet goedkeuring gekregen. Zij zorgen voor het publiek maar tot op heden waren er nog niet veel mensen die zich hadden opgegeven.

We hebben een lijst van afmeldingen van welliefst 20 man. Dat is gewoon 1 derde van het koor. Bizar hoe dit zo kan gebeuren. De avond is verder wel waardevol aan tips, oefeningen veel zingen. De sfeer zit er goed in.

 Terug