Woensdag 14 februari

We beginnen deze avond met een lesje over de stembanden. Hoe korter de stembanden hoe hoger de stem, In de puberteit groeien de stembanden bij de man en wordt de stem lager. Daar zit dus nog wel verschil in want je hebt bassen en tenoren. Net zoals bij de vrouwen waar je alt en sopranen hebt.

Volgende week is het voorjaarsvakantie en is er geen repetitie. De opbouwploeg gaat bezig met klussen en er komt iemand kijken of techniek wat voor hem is. Hij heet Joan Wiegman, woont in Zwolle en w4 werkt in Apeldoorn. Mocht hij volgende week leuk vinden hopen we dat hij de 28e komt kijken en bij Marc gaat zitten om zo JS te leren kennen.

4 maart is er muziekcommissie vergadering. Er zijn veel punten te bespreken maar heb je wat, laat het dan weten. Ook zijn we op zoek naar een Titel voor het concert van 2025 waar het thema parels zal zijn. Er zijn al een aantal titels binnen gekomen waarvoor hartelijk dank. Vorige keer 53 inzendingen dus kom maar door.

We hebben een aanvraag gekregen voor de woensdagavond (missie) Deze zal zijn op woensdag 12 juni en dat is onze laatste repetitieavond. Een prachtige afsluiter van dit seizoen om te doen wat we het liefste doen: evangelie overbrengen bij mensen die normaal niet naar ons toe kunnen komen. Hij staat inmiddels op de website dus vul wie gaat mee in.

Ook doen we weer mee met KIOK. Deze zal zijn op 14 en 15 december. Ondanks dat we hebben aangegeven dat we op een mooie plek stonden gaan we weer terug naar de Buiten Nieuwstraat. Aantal koorleden hadden dat ook al wel aangegeven een fijnere plek te vinden dan Keizerskwartier. Het enige verschil nu is dat de route aangepast gaan worden en nu zien ze Joyful Sound voordat ze de Buitenkerk in gaat en niet andersom.

Gerrie geeft aan dat de rookworstenactie 510 euro heeft opgebracht. Daar zijn we erg blij mee. Koorleden gaven aan dat de gehaktballen zo lekker waren. Daarom voor de liefhebbers zijn ze nog bij te bestellen. 2 stuks voor 3,50. Je hoeft hier echt niet mee te gaan leuren, alleen bestellen als je dit zelf wil. Belang bij dan Gerrie appen tot uiterlijk 23 februari want dan gaat ze bestellen. Levering is dan woensdag 28 februari

Soon and very soon waar Eline een stukje solo heeft en daarvoor naar voren en weer terug loopt wordt veranderd in dat ze nu solo doet en dan blijft staan. Minder rommelig en mooier.

We gaan in vervolg na de pauze wat meer aandacht besteden aan houding, uitstraling, afwisselingen, kijken naar solist. Laatste nummers zien we dan alsof het een mini optreden is.

 Terug