Woensdag 13 september

Planning, vorige week uitgebreid bij de mededelingen genoteerd dus daar kun je ze terug lezen.

uitelijk 27 september opgeven voor de audities

30 september laatste opgave voor de workshopzaterdag. Kunnen 16 mensen maximaal aan mee doen. Je zingt een liedje alleen, Eentje die je zelf uitkiest en eentje gekozen door JG en liedje duurt ongeveer anderhalve minuut.

Wie gaat mee !

Gisteren zijn Jan B en JG wezen kijken bij de kerk in Lemelerveld. De vraag kwam hoeveel mensen er dan zullen zijn. Blijken er nog 10 niet ingevuld te hebben. Dat is zo vervelend want het zijn gewoon podiumdelen die wel of niet mee moeten.

Hoe moeilijk is het om Wie gaat mee in te vullen. Vorige week het instructiefilmpje laten zien, hij staat in de app, je kan het laten doen door JG of een ander koorlid. Het is zo frustrerend dat dit elke keer weer genoemd moet worden.

We zijn met 58 koorleden, 24 september gaan er maar 35 koorleden mee. Dit is niet zoals men Joyful Sound besproken hebben bij de boeking. Denk er nog eens over na als jij op Nee of onbekend hebt gezet. De optredens zijn al ver van te voren bekend gemaakt. Die visite spreek je dan niet af en de datum hou je vrij voor koor. Je zit op een vereniging die naast de woensdagavonden ook optredens verzorgen.

Ook op optreden op 1 oktober zijn er maar 36 koorleden die aangeven mee te gaan. Dit is echt bizar weinig.

Ga dus ook niet shoppen door maar 1 optreden mee te gaan!

Riny heeft geappt naar Ewald:

Hoi Ewalt. Vanavond ben ik er niet bij. Nadat wij vrijdagavond weer kwamen van een hele fijne vakantie ben ik zondag naar de eerste hulp geweest. Ik had klachten op de borst, het bleek te gaan om een zeer ernstig hoge bloeddruk 229 over 129. Na goede medicatie is deze nu weer op redelijk normaal niveau. Een behandelplan wordt opgesteld en verder onderzoek zal volgen. Nu nog wel wat last van kortademigheid waardoor lekker en goed zingen niet lukt. Even afwachten dus. Best spannend. Jullie een hele fijne repetitie vanavond. Groeten Riny

 Terug