Woensdag 13 februari

  • Dankzij gastouderbureau Tante Vroes hebben we via gastouder Janet Boomsma een enveloppe met duiten gekregen. Tante Vroesh deelde deze munten uit net zoals vele winkeliers dat doen in Kampen. Alleen het word je niet aangeboden en je moet er vaak zelf naar vragen. Vaak staat er een bordje bij de kassa wanneer je bij welk bedrag je duiten krijgt. Google maar eens op duiten en dan zie je een overzicht welke winkels er mee doen.
  • Na de vakantie graag geld meenemen voor ons sponsorkindje. Dit jaar is het voor het laatst dat we hier aan mee doen want Raoel is een grote jongen geworden ook namens ons.
  • Bij Marry, die 2 weken geleden al in de app had verteld dat ze onderzoeken heeft gehad, daar zijn nu de uitslagen bekend. Het is niet goed. 25 jaar geleden borstkanker gehad en er zijn nu uitzaaiingen onder in haar maag bij de vetschot en daar een biopt gehad. We bidden voor haar en denken ook aan al die andere koorleden die wat hebben of aan de mensen waarvan verdriet nu weer van naar boven komt of andere zaken.
  • Evelien heeft zich opgegeven voor nieuw lid van de opbouwploeg. Naar aanleiding van oproepje van vorige week heeft zij te kennen gegeven dit wel leuk te vinden.
  • Volgende week geen repetitie vanwege de voorjaarsvakantie. Zondags hebben we een optreden. Kijk voor alle details, ook welke kleding (zwart met rood) we dragen op de site.
  • Volgend jaar hebben we onze 25 jarig jubileum. We willen daar een medley gaan zingen met typische black gospel nummers. Denk aan Sister Act. Zoek mee voor liedjes, We gaan daar kleine stukje van doen zodat we een divers lied krijgen. Je kunt deze liedjes doorgeven aan 1 van de leden van de muziekcommissie.


Terug