Woensdag 13 februari

  • Er liggen 2 kaarten, 1 voor Sander en 1 voor Frieda.
  • Bestuur geeft aan dat er door iemand commentaar geleverd dat er tijdens zingen op de whatsappje en facebook wordt gekeken. Marianne merkt op dat zij dat ook doet tijdens dat de andere partij instudeerd en zo niet gaat kletsen. Dit is uiteraard goed, alleen denk er aan dat tijdens jou partij niet gebeurd.
  • We moeten nu echt aan de thuisstudie. Er wordt niet meer partijen herhaald. Het is echt fijn dat JG in de app de partijen heeft ingezongen. Maak daar dus gebruik van. Zorg ook dat je de teksten eigen maakt.
  • Het nonnenkoortje is gevormd en via de app bekend gemaakt. Er is bij het bestuur bekend geworden dat er onrust hierover heerst. Over de manier hoe er gekozen is. Dat er steeds dezelfde mensen worden gekozen enz. Volgens het bestuur is de keuze op een integer manier gegaan en is er geen sprake van vriendjespolitiek. Er zitten inderdaad dezelfde mensen in maar ook een paar nieuwe.
  • Janca doet niet mee met het concert omdat alle teksten erin krijgen nog wel een uitdaging is. Daarom is zij gevraagd om onze stage maneger te worden en daar heeft ze ja opgezegd. Hier zijn we erg blij mee. Ze zal in de coulissen staan en het hele draaiboek oplezen voor alle personen die daar te maken mee hebben.
  • Marc krijgt hulp van een pro technicus uit Lelystad. Die komt bij twee repetities erbij zitten en tijdens het concert ook. Tevens gaan ze beide op een zaterdag lekker prutsen aan het mengpaneel. Dit is voor Marc erg fijn omdat nu Peter weg is, de onzekerheid wat wegneemt.


Terug