Woensdag 13 april

  • Doretta komt kijken. Is meegekomen via Mieke en wordt gelijk lid. Komt bij de lage alten staan.
  • Bestuur: Reminder voor 14 mei. Geef zo snel mogelijk aan wat je wil gaan doen, dan kan er een planning gemaakt worden. Tijdens de ledenvergadering hebben we het over de kleding van het concert gehad en dat ze er op terug zouden komen en dat is dus nu. We willen iets anders dan glitter want ook al wel eens eerder gedaan en daarom gekozen voor de Google kleuren. Dit zijn rood, blauw, groen en geel. (zacht geel, mint groen en babyblauw dus niet) We gaan nog een keer vooraf bekijken als iedereen het aan heeft of het staat en wat wel en niet kan. Zwart uiteraad ook mogelijk en onderkant sowieso die kleur.
  • Gerrie geeft aan dat ze door gezondheid helaas weinig geweest is. Stephanie heeft haar geholpen waar ze haar daarvoor bedankt. Alle bestellingen zijn deze avond opgehaald bij het bedrijf Dorr dat o.a. van haar man is. € 849,92 is er opgehaald voor Oekraïne. Er komt nog wat bij vanwege donaties die extra gegeven zijn.
  • JG deelt mede dat de kaartverkoop op 60 volwassenen en 1 kind staat. Er zijn dus 61 stoelen bezet. Dit kan natuurlijk veel meer. De pr zal ook aan de slag gaan maar deel het filmpje nog eens met je familie, kennissen, buren, vrienden, collega’s. Neem de poster mee en hang deze voor je raam en hang ze op bij plekken waar jij denkt dat er veel mensen naar kunnen kijken.
  • Deze avond zingen we bijna alle liedjes uit het concert. Morgen zal de productieteam weer vergaderen om het concert inhoudelijk vorm te geven. Dit omdat aantal zaken veranderen omdat we niet meer in de KHC hal zullen zijn maar naar de Hoeksteen verhuizen.


Terug