Woensdag 12 oktober

Volgende week is het herfstvakantie en is er dus geen repetitie.

Zondag 23 oktober mogen we onze nieuwe sing-in laten horen in de dienst in de Westerkerk die om 17.00 uur begint. Het koor wordt om 15.45 uur verwacht. Dat is een kwartier eerder dan we eerder aangegeven hebben. Dit om nog even in alle rust de choreografie te oefenen, het geluid goed krijgen met o.a. tijdens de solo’s. Ook kijken we dan hoe de koffers geplaatst moeten worden. Zorg dus dat je om 15.45 uur in de kerk bent. Niet buiten op de parkeerplaats of in de gang maar in de kerk zodat je gelijk het podium op kan als JG dat aangeeft.

Tijdens de optredens hebben we als kleding de Google kleuren. Kijk op je kaartje of op de site welke kleuren dat zijn en wat wel en niet mag.

Vooral voor de nieuwe leden geldt: ken je de tekst niet uit het hoofd dan mag je helaas niet meedoen. Ken je de partij niet dan kun je dat stukje playbacken.

Hou er rekening mee dat de kerk op het laatste moment pas verwarmd gaat worden. Hou hier rekening mee met je kleding. Ook de achterdeur achter de linkersopranen zal openstaan dus kans op tocht. Parkeren bij de kerk is een drama dus beste parkeer je bij het winkelcentrum bij de Lidl.

Ken je onze term TEAM ?

T is van thuisstudie: mocht je niet aanwezig kunnen zijn ga je zelf oefenen.

E is van Energie: dat straal je uit en je gaat er voor.

A is van Aanwezig. Dat wordt van je verwacht. Kun je een keertje niet dan terug naar de T.

M is van meedoen. We doen dit met zijn allen en Joyful Sound is zingen met elkaar.

Afgelopen weken in de valkuil gelopen door dat we steeds weer gingen reperteren. Zo vervelend voor de mensen die er wel elke week zijn.

Gerrie deelt mee dat Joyful Sound weer een actie gaat houden. Het koor kan wel weer even de kas spekken en dit gaan we doen door een rookworstenactie te houden. De bestellijst kun je vanavond mee nemen en over 2 weken weer mee terug nemen. De rookworsten komen van slagerij van Asselt. Ze worden per 3 verkocht en kosten 7,50. Je kunt per zakje kiezen uit grof en klein. Dus wil je beide smaken dan bestel je 2 zakjes. 1 zakje van 3 met grof en 1 zakje van 3 met fijn. De rookworsten zijn gerookt maar niet gaar. Dus nog even 20 minuten wellen. De bereidingswijze staat op het zakje beschreven.

26 oktober (woensdag na de herfstvakantie) inleveren

2 november wordt het savonds op de repetitieavond uitgedeeld. Bedrag betalen gaat via tikkie via Gerrie. Graag de lijst op papier inleveren.

Marina heeft een traktatie vanwege haar verjaardag.

Er liggen 2 kaarten om te tekenen. (later schrijf ik voor wie dit zijn zodat de betreffende koorleden het nog niet weten)

Workshopzaterdag 5 november kun je alleen deze avond nog aangeven of je meedoet.

 Terug