Woensdag 11 januari

We kregen een app van Marja:

Hallo Marina,
Na lang beraad besloten om met koor te stoppen. 10 jaar gezongen, het is goed zo. Ik heb er niet meer zo zin in. Voor jullie nog veel zangplezier toegewenst.
Gr.Marja

Vanavond zijn er 3 nieuwe kijkers: Nienke, Hetty en Ilse. Ook is Clarisse weer terug na een aantal jaar van koor af geweest te zijn geweest.

Tijdens onze eigen kerstviering een mooie sing-in gehad. Die gaan we verder uitwerken op een later tijdstip zodat we die kunnen aanbieden aan kerken/instellingen. Nu willen we ook een paas sing-in maken. Daarom zijn we op zoek naar een titel, liedjes, liedjes voor de samenzang, iets voor beeldmateriaal of iets voor een decor. Heb je leuke idee├źn geef die dan door aan 1 van de muziekcommissieleden.

Alice is gestopt met koor en dit betekent dat er een vacature is voor haar nummer I go to the rock. De muziekcommissie heeft er over nagedacht om dit nummer te herauditeren of te skippen. Om toch het een kans te geven komt er een auditie op woensdagavond 1 februari om 19.00 uur. Geef je dus op als je dit nummer graag wilt zingen. Wel is het onder voorbehoud dat als het resultaat niet is zoals ze het voor ogen hebben het nummer alsnog niet doorgaat.

Tijdens het maandgebed is al genoemd over de ziekte van Anneke. Omdat dit niet echt een mededeling was noteer ik het hier alsnog.

Heer, we bidden U ook voor Anneke, voor haar man, hun kinderen en kleinkinderen. Ze hebben een slechte uitslag gehad en de chemo is gestopt omdat dat geen effect meer heeft. Heer, geef hen kracht, geef dat de pijn niet te heftig hoeft te worden nu pijnstilling niet overal werkt. Zoals Anneke het zelf schrijft: ze is aan de laatste fase begonnen, wat vinden we dit moeilijk om te horen.
Dank U wel Heer dat ze weet bij wie ze mag schuilen, geeft U dat ze dat mag blijven ervaren en dat ze met elkaar ook goede momenten mogen beleven in deze moeilijke en verdrietige fase van haar ziekte.

 Terug